Masumlar Apartmanı'nda Gülben değişimiyle şaşırttı! Bambaşka biri oldu!

Masumlar Apartmanı
Masumlar Apartmanı'nda Gülben değişimiyle şaşırttı! Bambaşka biri oldu!

Gerçek hayat hikayelerinden uyarlanan Masumlar Apartmanı'nın 31. bölümü dün akşam ekrana geldi. Reyting rekortmeni dizinin son bölümüne Gülben'in değişimi damga vurdu.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu’nun başrollerde yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisinin merakla beklenen 31. bölümü 27 Nisan salı akşamı ekranlara geldi. 

Ünlü yazar ve Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu’nun 'Madalyonun İçi' adlı kitabının 'Çöp Ev' bölümünden uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisinin son bölümü izleyiciyi ekranlara kilitledi.

ESAT, HAN'IN KARŞISINA ÇIKTI

Masumlar Apartmanı son bölümde Han'ın kovduğu Esat, Gülben'le olan ilgisini göstermeye devam etti. Apartmana gelen Esat, Han'ın karşısına çıktı ve Gülben’e ilgisinin olduğunu söyledi.

Masumlar Apartmanı'nda Gülben değişimiyle şaşırttı! Bambaşka biri oldu! - Resim : 1

HAN’DAN GÜLBEN’E BÜYÜK DARBE!

Han, yakın arkadaşı Esat’ın sözleri üzerine kendisinden beklenmeyen bir hamlede bulundu. Han, ablası Gülben’in oyuncak bebeklerinden birini Esat’a gösterdi. 

Han, Gülben’in aslında yetişkin biri olmadığını söyleyerek hem Esat’ı hem de onların konuşmalarını dinleyen Gülben’i şoke etti. 

Duydukları karşısında yıkılan Gülben kriz geçirdi.

Değişmeye karar veren Gülben, Esra'nın evine giderek yardım istedi. Esra ise Gülben'e en güzel elbiselerinden birini verdi ve makyaj yaptı.

Masumlar Apartmanı'nda Gülben değişimiyle şaşırttı! Bambaşka biri oldu! - Resim : 2

Gülben, Esra sayesinde yaşadığı değişimle herkesi şaşırttı.

Masumlar Apartmanı'nda Gülben değişimiyle şaşırttı! Bambaşka biri oldu! - Resim : 3

Masumlar Apartmanı’na damga vuran o sahne kısa sürede Twitter’da gündem oldu.

Gülben’in değişimi sosyal medyayı salladı.   

Masumlar Apartmanı'nda Gülben değişimiyle şaşırttı! Bambaşka biri oldu! - Resim : 4

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Han, olayların ardından daha sert önlemler almak zorunda kalır. Gülben ise Anıl’la yaşadıklarının şokunu atlatmaya çalışırken bir yandan da Han’ın Esat’ı ondan uzaklaştırmak için yaptığı şeyin ağırlığıyla ezilir ve radikal bir karar alır.

Neriman, Gamze’yi üzmemek için Ege’yle ilişkilerini bir süre daha gizli tutmak ister fakat işler beklediği gibi gitmez. Safiye, ne yapsa Naci’yi aklından çıkaramaz ve yaşadığı hayal kırıklığını hiç beklenmedik birine anlatır.

İnci’nin yeni işe başlaması ve evdekilerin sorunlarının üstüne bir de Anıl’ın eklenmesi, Han’ın kendini iyice köşeye sıkışmış hissetmesine sebep olur. Gülben’e iyice kafayı takan Anıl ise yeni planını devreye sokar.

Kaynak: Haber Global TV

Masumlar Apartmanı Ezgi Mola Merve Dizdar Masumlar Apartmanı Gülben masumlar apartmanı son bölümde neler oldu