Masumiyet'te şoke eden olay! Hülya Avşar'ın tokadı hastanelik etti

Masumiyet
Masumiyet'te şoke eden olay! Hülya Avşar'ın tokadı hastanelik etti

Fox TV'nin sevilen dizisi Masumiyet'te Hale Ilgaz karakterini canlandıran Hülya Avşar, senaryo gereği tokat attığı rol arkadaşı Ertuğrul Postoğlu'nun çenesini çıkardı. Avşar'ın tokadı, dizi setinde panik yaşanmasına neden oldu.

Hülya Avşar, FOX ekranlarında başrolünü oynadığı Masumiyet dizisinde senaryo gereği Ertuğrul Postoğlu’na attığı tokatta hızını alamayınca olanlar oldu.

Masumiyet'te şoke eden olay! Hülya Avşar'ın tokadı hastanelik etti - Resim : 1

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre, Avşar'ın tokadının ardından Ertuğrul Postoğlu'nun çene kemiği çıktı. 54 yaşındaki oyuncu, hemen hastaneye kaldırıldı.

Masumiyet'te şoke eden olay! Hülya Avşar'ın tokadı hastanelik etti - Resim : 2

Rol arkadaşından defalarca özür dileyen Hülya Avşar, meslektaşını, kuzeni Dr. Erol Avşar'ın çalıştığı hastaneye götürdü. 

Masumiyet'te şoke eden olay! Hülya Avşar'ın tokadı hastanelik etti - Resim : 3

SETİ BIRAKMAK ZORUNDA KALDI

Hastanede tedavisi yapılan Ertuğrul Postoğlu, birkaç gün sonra sete dönebilecek. Olaydan sonra 'Masumiyet' seti mecburen durmak zorunda kaldı.

Masumiyet'te şoke eden olay! Hülya Avşar'ın tokadı hastanelik etti - Resim : 4

“DENİZ’İN GÜNAHINI ALIYORLAR”

Masumiyet dizisinde Hale Ilgaz karakterini canlandıran Hülya Avşar, aynı dizide rol aldığı Deniz Çakır’ın sette makyöz ile tartışma yaşadığı ve karavan krizi çıkardığı yönündeki haberler hakkında şunları söylemişti:

"Yok canım Deniz dünyada tanıdığım en tatlı insanlardan bir tanesi. Bizim daha önce bir çalışmışlığımız var ve oradan biliyorum. Böyle bir hali tavrı olsaydı o zamandan bilirdim. Öyle bir şey yok. Deniz’in çok günahını alıyorlar. Çok iyi oyuncu."

Masumiyet'te şoke eden olay! Hülya Avşar'ın tokadı hastanelik etti - Resim : 5

"ŞİMDİ DAHA İYİYİZ"

Deniz Çakır’ın 17 sene önce 'Kadın İsterse' setindeki çektirdikleri fotoğrafı sosyal medyada paylaşmasına Avşar, "Vallahi bize şimdi daha iyiymişiz gibi geliyor. O neymiş öyle papağan gibiymişiz" yorumunu yapmıştı.

Masumiyet dizisi Hülya Avşar ertuğrul postoğlu Masumiyet dizisi haberleri