Survivor'da bir ilk! Acun Ilıcalı açıkladı, yarışmacıları korku sardı

Survivor All Star Acun Ilıcalı Barış Murat Yağcı
Survivor'da bir ilk! Acun Ilıcalı açıkladı, yarışmacıları korku sardı

Survivor All Star 2022 sezonu, ilk bölümüyle TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıktı. Birbirinden başarılı yarışmacıların ter döktüğü yeni sezonda, ilk sakatlık erken yaşandı. Acun Ilıcalı'nın açıkladığı sürgün kampı uygulaması ise yarışmacılara korku saldı.

Geçmiş sezonlarda yarışmış birbirinden iddialı yarışmacılar, Survivor All Star 2022'de bir araya geldi. İlk bölümü yayınlanan Survivor All Star 2022 sezonunda ilk sakatlığı Barış Murat Yağcı yaşadı.

Dokunulmazlık oyunu için ünlüler takımında mücadele eden Barış Murat Yağcı, dengesini kaybedince parkurdan aşağı düştü. Acı içinde kıvranan Yağcı'ya ilk müdahaleyi, sağlık ekibi yaptı.

Survivor'da bir ilk! Acun Ilıcalı açıkladı, yarışmacıları korku sardı - Resim : 1

Barış Murat Yağcı'nın gözyaşlarına boğulduğu anlar dikkat çekti. Acun Ilıcalı, Barış Murat Yağcı'nın son durumu için ''Sevindirici haber! Kırık gözükmüyor.'' ifadelerini kullandı.  Yağcı'nın sağ dirseğini zedeledi.

SÜRGÜN KAMPI KURALI 

Survivor All Star 2022 sezonunda bir ilke imza atıldı. Yalnızca ilk hafta uygulanacak olan sürgün kampı uygulaması, yarışmacılar tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Survivor tarihinde bir ilk olan 'sürgün kampı' kuralı, yalnızca ilk hafta uygulanacak. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takımdan seçilen 4 kişi, arkadaşlarından ayrı bir adada 4 gün geçirecek. Sürgün kampındaki yarışmacılar, hiçbir oyunda yer almayacak ve ödüllerden yararlanmayacak. Sürgün kampında kalan 4 kişiden biri, 4 günün sonunda Survivor'a veda edecek.

''ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN''

Acun Ilıcalı, sürgün kampı kuralı için, ''Herhangi bir sezon olsa, 4 gün orayı çıkaramayacak 10 yarışmacı sayarım. Allah yardımcınız olsun'' ifadelerini kullandı. Yarışmacılar, yeni kuralı sevmediklerini ve bu uygulamanın bütün planları bozduğunu dile getirdi. Uygulamayı, ''Zindan adası'' sözleriyle tanımlayan Evrim Keklik, ''Yanlış anlamayın Acun Bey ama bu hiç hoşuma gitmedi. Hepimizi çok zor günler bekliyor'' dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Survivor All Star 2022 Acun Ilıcalı