Survivor All Star 2022 1. Bölüm izle

Survivor All Star

Survivor Türkiye All-Star 2022 yeni sezonun 1. bölümüyle tv8'de ekranlara merhaba dedi. Survivor Türkiye'nin ilk bölümünde ne oldu? Survivor Türkiye All-Star 1. Bölüm tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

Merakla beklenen Survivor Türkiye All-Star 2022'nin ilk bölümü tv8 ekranlarında yayınlandı. Merakla beklenen ilk bölüm Youtube'a yüklendi. Survivor Türkiye All-Star 2022'yi tek parça full izleyebileceğiniz Youtube linki haberimizde.

TV8 seyircisinin büyük bir heyecan ile beklediği Survivor All-Star 2022 yarışması başladı.
Saat 20.00’da TV8 ekranlarından yayınlanan Survivor All-Star 2022'de talihsiz bir olay yaşandı.

Peki Survivor All Star 2022'nin ilk bölümünde neler oldu?

Çekimleri Dominik'te yapılan Survivor'ın ilk gününde ünlüler ve gönüllüler takımları adalarına yerleşti.

Yarışmadaki ilk günlerinde ise takımları oldukça zorlu bir ödül oyunu bekliyordu. Acun Ilıcalı'nın oyunu açıklamasının ardından yarışmacılar büyük şok yaşadı. Zorlu oyunda ise, Survivor 2020'nin finalisti Barış Murat Yağcı sakatlandı. Acı içinde yere düşen Barış'ın arkadaşları yardıma koştu.

İlk bölümde en çok merak edilen şey ise Acun Ilıcalı'nın açıkladığı büyük sürprizdi.

Acun Ilıcalı, "Açılışta öyle bir sürpriz yapacağız ki o yüzden tanıtıma koyamadık. Sürpriz bozulmasın diye yayınlayamadık. O yüzden tanıtım kısa oldu. Çok güzel bir sürprizle başlayacağız açılışta. Kurallarda da bu sene önemli değişiklikler var. Yarışmacılar çok iddialı. Açılış oyunu muhteşem bir oyun, sürpriz olduğu için açıklayamıyorum" demişti.

2022 SURVIVOR ALL STAR GÖNÜLLÜLER KADROSU

Gökhan Keser, Ogeday Girişken, Anıl Berk Baki, Hikmet Tuğsuz, Ardahan Uzkanbaş, Berkan Karabulut, Yasin Obuz, Gizem Kerimoğlu, Berna Keklikler, Sude Burcu, Nisa Bölükbaşı, Evrim Keklik ve Seda Ocak yer alıyor.

2022 SURVIVOR ALL STAR ÜNLÜLER KADROSU

Adem Kılıçcı, Çağan Atakan Arslan, Furkan Kızılay, Mert Öcal, Sercan Yıldırım, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Aycan Yanaç, Elif Gören, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir ve Birsen Bekgöz yarışacak.

SURVIVOR'DA YENİ SEZONUN İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

SURVIVOR 1. BÖLÜM ADA KONSEYİ

 

Kaynak: Haber Global TV

Survivor All Star haberleri Survivor All Star 2022 Survivor All Star yeni bölüm izle tv8 Survivor All Star izle Survivor All Star youtube Survivor All Star tek parça full izle