Survivor Sema Aydemir Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı! Sosyal medya yıkıldı

Haberglobal.com.tr
Magazin Haberleri

Eski milli atlet ve Survivor’ın fenomen yarışmacılarından Sema Aydemir'in ‘Dilber’ dansı sosyal medyada gündem oldu. Kısa sürede akıma dönüşen Dilber dansını yaparak sosyal medyadan paylaşan Aydemir'e binlerce yorum geldi.

Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de başrolünde yer aldığı ‘İnci Taneleri’, bu akşam saat 20.00’da ilk bölümüyle Kanal D’de izleyici karşısına çıkacak.

BKM imzalı dizinin oyuncu kadrosunda Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan da yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

Survivor Sema Aydemir Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı! Sosyal medya yıkıldı - Resim : 1

DİLBER DANSI GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

İnci Taneleri' dizisinin fragmanında yer verilen ve milyonlarca kez izlenen Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı, gündemden düşmüyor. Dilber'in 'Gemileri Yakarım' şarkısı eşliğinde yaptığı şov, sosyal medya kullanıcılarının paylaşımlarına konu olmaya başladı.

Survivor Sema Aydemir Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı! Sosyal medya yıkıldı - Resim : 2

SEMA AYDEMİR DİLBER DANSI AKIMA UYDU

Survivor'a üç kez katılarak adından söz ettiren ve zaman zaman da polemiklere konu olan Sema Aydemir de Dilber dansı trendine uydu. 

Survivor Sema Aydemir Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı! Sosyal medya yıkıldı - Resim : 3

"HEPİMİZİ ELE GEÇİRDİ"

Dilber dansını yapan Aydemir, elbisesini giyip iddialı dansını paylaştı. Aydemir; "Dilber hepimizi ele geçirdi, Dilberlere tercih edilince acil oynuyoruz (bu arada pavyonlara özendiriyorsunuz falan diyenlere; ya arkadaş iki geyik yaptık, hiç mi pavyon bilmiyordu insanlar. İçinde olan gidiyor olmayanın zaten ne işi var, ben mi yani saçmalamayın lütfen, bu zamana kadar spora özenmediniz de pavyon mu ilginizi çekti?)" notuyla yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Sema Aydemir'in pavyon dansına eleştiriler de gecikmedi. Survivor Sema'ya "Gerek var mıydı?", "Hiç yakışmadı", "Örnek insansın özendirmeye gerek var mı?" yorumları yağdı.

Survivor Sema Aydemir Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı! Sosyal medya yıkıldı - Resim : 4

SEMA AYDEMİR KİMDİR?

Sema Aydemir 17 Ağustos 1985 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. 2012 Yaz Olimpiyatları 4x400 m bayrak yarışında yarışma hakkını elde etmiştir, Aydemir'in koştuğu 4x400 metre yarışının ikinci eleme serisinde 3.34.71lik dereceyle son sırada kalarak finali göremedi. 2012 Helsinki Avrupa Şampiyonası'na katılmıştır ve 400 m engelli ve 4x400 m bayrak yarışında takım arkadaşları ile yarışmıştır.

400m engelli branşında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta 56.62 sn'lik derecesiyle elde etmiştir.

2004 Atina Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalyası bulunan Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile 2016 yılında boşanmıştır. 21 Ocak 2017'de yayınlanmaya başlayan 2017 Survivor ve 2018 Survivor'da ünlüler kadrosunda yer almıştır. 2022'de de Survivor 2022: All Star yarışmasında mücadele etmiştir.

Sema Aydemir, 4 kız kardeşe sahiptir; bir ablası, bir küçük kardeşi, bir ikizi vardır, ikizi Seda Ocak ile birlikte Survivor 2022: All Star yarışmasına katılmıştır. Aydemir, 2017 yılında millî çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile boşanmışlardır. Bu evlilikten Ali Aydemir Apak adında bir oğlu vardır.