Survivor İsmail Balaban, nişanlısıyla konuştu: Ben senin bıraktığın Gamze'yim!

Survivor 2021 Acun Ilıcalı
Survivor İsmail Balaban, nişanlısıyla konuştu: Ben senin bıraktığın Gamze'yim!

Geçtiğimiz günlerde Survivor 2021'de annesinin "Nişanlının adını ağzına alma, o bıraktığın kız değil. Tam bir yılan" sözleri karşısında neye uğradığını şaşıran İsmail Balaban, Acun Ilıcalı'nın ısrarıyla nişanlısı Gamze Atakan'la telefonda görüştü.

Survivor 2021'de geçtiğimiz günlerde iletişim oyunu ödülünü kazanan yarışmacılar aileleriyle görüşmüş ve İsmail Balaban, ödül hakkını annesiyle telefonda görüşerek kullanmıştı.

“BIRAKIP GİTTİĞİN KIZ GİBİ DEĞİŞLMİŞ…”

İsmail'in annesi Gülsüm Balaban telefonda, "Anneciğim iyi olmaya çalışıyoruz, sinir krizleri geçiriyorum. Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Hiçbir şekilde onun adını anma. Bırakıp gittiğin kız gibi değilmiş oğlum. Beni burada öldürdüler. Ben neler çektim. Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Bana neler yaşattılar sen gittikten sonra. Bunlar yılanmış oğlum. 4 aydır kriz geçiriyorum burada. Sen kendine dikkat et" demişti.

Survivor İsmail Balaban, nişanlısıyla konuştu: Ben senin bıraktığın Gamze'yim! - Resim : 1

“ANNENİ KİM DOLDURDU BİLMİYORUM”

Survivor'un yeni bölümünde Acun Ilıcalı, Balaban'ın, nişanlısı Gamze Atakan'la konuşmasına izin verdi. Balaban'a ortada bir şey olmadığını söyleyen Atakan, "Seninle İstanbul'a gittiğimizde benim görünmemden başlayan bir problem oluştu. Oradan sonra ne olduğunu anlamadım. Nişanlı olduğun için SMS gelmez gibilerinden olaylar döndü. Gülsüm anneme etraftakiler böyle şeyler söylemişler. Ben de 'İsmail zaten orada başarısıyla öne çıkacak bir insan. Bunları düşünmüyor' dedim. Ben kimseyi kötülemek istemiyorum. Bunlar gelince konuşacağımız şeyler. Bunları kafana takmanı istemiyorum. Düşündüğün gibi bir şey yok. Gülsüm anne üç gün sonra annemi arayıp, 'Nişanı atıyoruz' demiş. Kim doldurdu bilmiyorum" diye konuştu.

“ANNEM SAÇMA BİR KONUDA SİTEM ETMEZ”

Balaban ise, "Öyle bir şey düşünsem burada senin adını geçirmem. Annem nereden bunları anlayacak. Annem bunun muhakemesini yapmaz. Annem saçma bir konudan sitem edeceğini sanmıyorum. Annem sudan sebeplerden böyle bir şey demesi bana hiç mantıklı gelmiyor. Detayını annemle konuşmam lazım" karşılığını verdi.

Survivor İsmail Balaban, nişanlısıyla konuştu: Ben senin bıraktığın Gamze'yim! - Resim : 2

“BEN BIRAKTIĞIN GAMZE’YİM”

Atakan da, "Ben bıraktığın Gamze'yim... Dört aydır sürekli evdeyim. Seni takip ediyorum. Yemek yemiyorsun ben de yemiyorum. Seninle yatıp kalkıyorum. Kafana takacak bir olay yok. Büyük mesele yok. Aklına başka bir şey gelmesin. İçine kurt düşmesin. Sadece ailevi mevzu. Sen gelmeden çözülecek mevzu değil. Seni çok seviyorum biliyorsun. Kendine iyi bak. Bunları düşünüp, kafana yorma. Yarışmana odaklan" diyerek, gözyaşlarına hakim olamadı.

“ZOR ŞARTLAR ALTINDAYIM”

İsmail Balaban, konseyde Acun Ilıcalı'nın konuyu sorması üzerine "Annemle konuştuktan sonra zor zamanlar geçiriyorum. İki tarafı da dinlemem gerekiyordu. Gamze ile konuştum. 'Senin düşündüğün gibi bir durum yok' dedi. Burada zor şartlar altındayım bir de bu başıma geldi. İstanbul'a doğru yola çıkarken hep birlikteydik. Gamze benimle İstanbul'a geldi. Annem ve babam rahatsız olduğu için gelmediler. Gamze bana 'Seninle İstanbul'a gelmem sorun oldu' dedi. Bundan dolayı sorunlar olduğunu söyledi. Bunlar bana inandırıcı gelmedi. Ailem bu yüzden nişanı almış olamaz. Bu sorun ben gitmeden düzelmeyecek gibi. Gidince göreceğiz hakkımızda hayırlısı" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Global TV

İsmail Balaban survivor ismail balaban Survivor 2021 Acun Ilıcalı Gamze Atakan Survivor 2021 haberleri