Farah Zeynep Abdullah, Sağlık Bakanı Koca'ya seslendi: Lütfen bir adım atılsın!

Masumlar Apartmanı
Farah Zeynep Abdullah, Sağlık Bakanı Koca'ya seslendi: Lütfen bir adım atılsın!

Farah Zeynep Abdullah, dizi setlerinin tam kapanmada devam etmesi kararına isyan ederek gündem olmuştu. Ünlü oyuncu şimdi de Sağlık Bakanı'na seslenerek set çalışanlarının aşılanması talebinde bulundu.

TRT 1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı’nda İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah, 17 günlük tam kapanma kararının ardından dizi setlerinin devam etmesi kararına isyan etmişti. 

Oyuncu, “Tam kapanmada dizi setleri devam etsin kararı çıktı. Biz de ediyoruz, edelim ama futbolcular bile aşılanırken tam kapanmada çalışan set emekçilerinin aşı planlamasında asla konuşulmamasını benim aklım ve mantığım almıyor” diyerek tepki göstermişti. 

Farah Zeynep Abdullah, Sağlık Bakanı Koca'ya seslendi: Lütfen bir adım atılsın! - Resim : 1

Oyuncular sendikasının da desteğini alan ünlü oyuncu, son olarak dizi setlerinde çalışanların da aşılanması gerektiği görüşünü sosyal medyada paylaştı.

Bu kez Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya seslenen Farah Zeynep Abdullah şunları söyledi: 

"Sayın Koca; sektörümüz en az haftada 5 gün, günde 12 saat çalışıyor, işin doğası gereği sosyal mesafeyi korumak çok güç olabiliyor, daha önce Oyuncu sendikası 2 kez aşı için başvurmasına rağmen hiçbir cevap alınamadı, set emekçilerinin sağlığı için lütfen bir adım atılsın."

Farah Zeynep Abdullah, Sağlık Bakanı Koca'ya seslendi: Lütfen bir adım atılsın! - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Masumlar Apartmanı Masumlar Apartmanı dizisi Farah Zeynep Abdullah Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüs aşısı