Survivor'da iddialı yarışmacıya eleme şoku!

Survivor All Star Acun Ilıcalı
Survivor'da iddialı yarışmacıya eleme şoku!

TV8'in fenomen yarışması Survivor 2022 All Star'da Gönüllüler ile Ünlüler dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadele sonunda kazanan takım belli oldu. Acun Ilıcalı, o ismi konseyde açıkladı.

Survivor 2022 All Star, 20 Mayıs Cuma akşamı son bölümüyle ekrana geldi. Survivor'da Gönüllüler ile Ünlüler takımı, dün akşam dokunulmazlık oyunu için yarıştı.

Survivor'da iddialı yarışmacıya eleme şoku! - Resim : 1

Zorlu parkurda ilk etabı kadınlarda Gönüllüler aldı. Erkeklerde ise Ünlülerin üstünlüğü vardı.

Survivor'da iddialı yarışmacıya eleme şoku! - Resim : 2

Finalde Ünlüler galip geldi ve dokunulmazlığın sahibi oldu. Ünlüler böylelikle üst üste 7. dokunulmazlığı kazanmış oldu. Ünlüler ayrıca pizza yemek ödülünün de sahibi oldu.

Survivor'da iddialı yarışmacıya eleme şoku! - Resim : 3

Survivor'a en son veda eden isim Seda olmuştu. Sema’nın kardeşinin elenmesinin ardından yaptığı açıklamalar Evrim’le arasında gerginlik oluşmasına sebebiyet verdi.

Survivor'da iddialı yarışmacıya eleme şoku! - Resim : 4

Oyunda Batuhan, Sema'ya yardımcı olmaya çalışırken Sema ise "Batuhan boş konuşuyorsun, Batuhan sen iyi misin, ben onu mu diyorum sana" ifadelerini kullandı. Sema'nın yarıştığı esnada Atakan'ın "Reset Seda, reset Seda" diye seslenmesi Sema’yı çileden çıkardı.

Survivor'da iddialı yarışmacıya eleme şoku! - Resim : 5

Dün akşam yapılan oyunda, Gönüllülerde Hikmet dokunulmazlığı kazandı. Konseyde yapılan oylamayı Acun Ilıcalı açıkladı. Oylama sonucu 1. eleme adayı Berkan oldu.

Kaynak: Haber Global TV

Survivor Survivor All Star Acun Ilıcalı