Survivor All Star 5. Bölüm izle - 19.01.2022 Çarşamba

Survivor All Star

Survivor Türkiye All-Star 2022 yeni sezonun 5. bölümüyle tv8'de yayınlandı. Survivor Türkiye'nin 5. bölümünde ne oldu? Survivor Türkiye All-Star 5. Bölümü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

19 Ocak 2022 Çarşamba günü Saat 20.00’da TV8 ekranlarından yayınlanan Survivor All-Star 2022'nin 5. bölümünde de ilginç olaylar yaşandı.

Peki Survivor All Star 2022'nin 4. bölümünde neler olmuştu?

Survivor All Star'da ilk hafta, eleme adayı olan yarışmacılar sürgün kampına gönderiliyor. Eleme adayı olarak adı çıkan ilk isim Birsen, sürgün kampına gitmişti. Birsen'in ardından Sercan ve Gizem de sürgün kampına gönderildi.

18 Ocak akşamında dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler, sürgün kampına gidecek 4. kişiyi belirledi. Peki Survivor'da 4. eleme adayı kim oldu?

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'ın dördüncü bölümünde Ünlüler takımı ve Gönüllüler takımı 4. dokunulmazlık oyununda karşılaştı. Nehir üzerine kurulan parkurda oynanan dokunulmazlık oyunu çok çekişmeli geçti.

Survivor All Star'ın 18 Ocak Salı bölümünde haftanın dördüncü dokunulmazlık oyunu, nehir parkurunda yapıldı. Çapraz koşu ile başlayan ve yarışmacıların birbirine çarpışmadan suya atladığı oyunda tüm engeller aşıldıktan sonra çubukları ile altı topun düşürülmesi gerekiyordu.

Dokunulmazlık oyununda parkura önce kadın yarışmacılar çıktı. Eşleşmeler sonrasında oyunda ilk çıkan Evrim, parkurda kötü bir kaza geçirdi. Acılar içinde kıvranan Evrim'e doktor müdahalesi sonrasında tedavisi için hastaneye götürüldü.

Kadın yarışmacıların arasındaki oynanan ilk turda 8-5 skorla kazanan Ünlüler takımı oldu. Erkek yarışmacıların oynadığı ikinci turda kazanan 8-4 skorla yine Ünlüler oldu. Böylece, dokunulmazlık oyunu best of seçimine kalmadı. Ve 4. dokunulmazlık oyununu kazanan Ünlüler takımı oldu.

SURVİVOR'DA 4. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Gönüllüler takımında oy çokluğu ile 4. eleme adayı olan isim Hikmet Tuğsuz oldu. Böylece Tuğsuz, sürgün kampına Birsen, Sercan ve Gizem'in yanına gitti.

Arkadaşlarının boş oy niyetine kendisini yazmasına tepki gösteren Tuğsuz, geçen dokunulmazlık oyununda sakatlanmasına ve kafasına dikiş atılmasına rağmen son dokunulmazlık oyununda parkura çıktığını ve takımına sayı getirdiğini belirtti.

Tuğsuz, eleme adayı olmayı hak etmediğini düşündüğünü ekledi.

2022 SURVIVOR ALL STAR GÖNÜLLÜLER KADROSU

Gökhan Keser, Ogeday Girişken, Anıl Berk Baki, Hikmet Tuğsuz, Ardahan Uzkanbaş, Berkan Karabulut, Yasin Obuz, Gizem Kerimoğlu, Berna Keklikler, Sude Burcu, Nisa Bölükbaşı, Evrim Keklik ve Seda Ocak yer alıyor.

2022 SURVIVOR ALL STAR ÜNLÜLER KADROSU

Adem Kılıçcı, Çağan Atakan Arslan, Furkan Kızılay, Mert Öcal, Sercan Yıldırım, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Aycan Yanaç, Elif Gören, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir ve Birsen Bekgöz yarışacak.

2022 SURVIVOR ALL STAR 5. BÖLÜM İZLE

2022 Survivor All Star'ın 19 Ocak 2022 günü yayınlanan 5. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

Kaynak: Haber Global TV

Survivor All Star haberleri Survivor All Star 2022 Survivor All Star yeni bölüm izle tv8 Survivor All Star izle Survivor All Star youtube Survivor All Star tek parça full izle