Survivor'da diskalifiye olan ünlü oyuncu reyting rekortmeni diziye katıldı

Cemal Hünal Dizi Haberleri Sadakatsiz
Survivor'da diskalifiye olan ünlü oyuncu reyting rekortmeni diziye katıldı

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor 2021'den sakatlığı nedeniyle erken elenen ünlü oyuncu Cemal Hünal, Sadakatsiz dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Kenan Ece gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Sadakatsiz dizisine Cemal Hünal dahil oldu.

Survivor'da diskalifiye olan ünlü oyuncu reyting rekortmeni diziye katıldı - Resim : 1

Her çarşamba Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan diziye Hünal'ın dahil oluşuyla hikayenin nasıl gelişeceği merak ediliyor. 

Sadakatsiz'de Sinan karakterini canlandıracak olan oyuncunun diziye hangi bölümde katılacağı netlik kazanmadı.

SELÇUK GERÇEĞİ ÖĞRENİYOR!

Sadakatsiz'in 17 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölümünde sırlar açığa çıkıyor. Selçuk, çocuk yaşlarda kendisini terk eden ve yıllar sonra ortaya çıkan annesi Hicran'dan babasının Haluk olduğunu öğreniyor. Bunun üzerine Haluk'un evine giden Selçuk'un "Oğlunu buldum. Haluk'tan olan, Hicran'dan doğan" cümlesi dikkat çekiyor.

Survivor'da diskalifiye olan ünlü oyuncu reyting rekortmeni diziye katıldı - Resim : 2

SADAKATSİZ 17. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Asya'ya ulaşamayan Volkan, onu görmek için her yolu deniyor. Derin'in dikkatini çekmeden evden ayrılmaya çalışan Volkan, işi bahane ediyor. Şirkete gideceğini söyleyerek Asya'nın evine gidiyor. Bu durum bir anda geçmişi Derin'in gözünün önüne getiriyor. Volkan'ın bir zamanlar ona gelmek için de Asya'ya benzer yalanlar söylediğini hatırlıyor.

Survivor'da diskalifiye olan ünlü oyuncu reyting rekortmeni diziye katıldı - Resim : 3

SADAKATSİZ DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Cansu Dere (Asya) Caner Cindoruk (Volkan) Melis Sezen (Derin) Burak Sergen (Haluk) Özge Özder (Derya) Eren Vurdem (Mert) Yeliz Kuvancı (Bahar) Olcay Yusufoğlu (Serap) Nazlı Bulum (Nil) Gözde Seda Altuner (Gönül) Emir Taro Tekin (Selçuk) Alp Akar (Ali)

Kaynak: Haber Global TV

Sadakatsiz dizisi Cemal Hünal dizi haberleri kanal d dizileri