Sadakatsiz 18. bölümde Selçuk ile Haluk yüzleşiyor! "Oğlunu buldum"

Dizi Haberleri Sadakatsiz
Sadakatsiz 18. bölümde Selçuk ile Haluk yüzleşiyor! "Oğlunu buldum"

Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrolleri paylaştığı Sadakatsiz dizisinin 18. bölümünden ikinci fragman yayınlandı. Her hafta seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başaran dizide bu hafta geçmişten bugüne taşınan büyük sırlar açığa çıkıyor.

Kanal D ekranlarında her çarşamba saat 20.00'de seyirciyle buluşan Sadakatsiz dizisinde sular bir türlü durulmuyor. Sadakatsiz'de aşk, ihanet ve entrika bu hafta da hız kesmeyecek.

SELÇUK, HALUK'UN KAPISINA DAYANIYOR!

Dizi hayranları tarafından merakla beklenen 18. bölümden ikinci fragman da yayınlandı.

Selçuk, çocuk yaşlarda kendisini terk eden ve yıllar sonra ortaya çıkan annesi Hicran'dan babasının Haluk olduğunu öğreniyor. Bunun üzerine Haluk'un evine giden Selçuk'un "Oğlunu buldum. Haluk'tan olan, Hicran'dan doğan" cümlesi dikkat çekiyor. 

Sadakatsiz dizisinin 18. bölümü 17 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

SADAKATSİZ 18. BÖLÜM 2. FRAGMAN

SADAKATSİZ 17. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Asya'ya ulaşamayan Volkan, onu görmek için her yolu deniyor. Derin'in dikkatini çekmeden evden ayrılmaya çalışan Volkan, işi bahane ediyor. Şirkete gideceğini söyleyerek Asya'nın evine gidiyor. Bu durum bir anda geçmişi Derin'in gözünün önüne getiriyor. Volkan'ın bir zamanlar ona gelmek için de Asya'ya benzer yalanlar söylediğini hatırlıyor.

Sadakatsiz dizisi oyuncuları: Cansu Dere (Asya) Caner Cindoruk (Volkan) Melis Sezen (Derin) Burak Sergen (Haluk) Özge Özder (Derya) Eren Vurdem (Mert) Yeliz Kuvancı (Bahar) Olcay Yusufoğlu (Serap) Nazlı Bulum (Nil) Gözde Seda Altuner (Gönül) Emir Taro Tekin (Selçuk) Alp Akar (Ali)

Kaynak: Haber Global TV

Sadakatsiz dizisi sadakatsiz 18. bölümde neler olacak dizi haberleri kanal d dizileri