Survivor 2021'de şoke eden diskalifiye!

Survivor 2021 Acun Ilıcalı Cemal Hünal
Survivor 2021'de şoke eden diskalifiye!

Survivor 2021'in 22 Ocak akşamı yayınlanan bölümüne acil durum konseyi damga vurdu. Ünlüler takımından bir isim yaşadığı sakatlık sonucunda yarışmaya veda etti.

9 Ocak'ta ekran macerasına başlayan Survivor 2021'de beklenmeyen bir veda yaşandı. Bir süre önce parkurda yaşadığı sakatlık nedeniyle sağlık sorunu yaşayan ünlüler takımından bir isim yarışmaya veda etti. Peki, fenomen yarışma programında kim diskalifiye oldu?

Survivor 2021'de şoke eden diskalifiye! - Resim : 1

SURVİVOR 2021'DE İLK ACİL DURUM KONSEYİ!

Acun Ilıcalı, Survivor 2021'in dün akşam yayınlanan son bölümünde ilk defa acil durum konseyi yaşadıklarını açıkladı. Ilıcalı, Ünlüler ve Gönüllüler takımının tüm oyuncularının hazır bulunduğu konseyde, parkurda sakatlık yaşayan Cemal Hünal'ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Survivor 2021'in sunucusu Ilıcalı, "Cemal'in fiziksel olarak Survivor performansı sırasında bazı problemleri oldu. Bu problemleri doktorumuz Metin Kuş 10 gündür doktorumuz inceliyor. Bunun sonunda da son üç gündür önce 'sarı alarm' dedi, sonra 'çok iyi görmüyorum' dedi.

Bugün itibarıyla geldiği durum açıkçası pozitif değil. Bizim için en önemli şey sizin sağlığınız. Ben riskten korkmam ancak risk almadığım şey yarışmacılarımızın sağlığı, Cemal Hünal'ın Survivor'a devam etme şansı bulunmuyor" dedi.

Survivor 2021'de şoke eden diskalifiye! - Resim : 2

"ADAYI BIRAKMAYA HAZIR DEĞİLİM"

Acun Ilıcalı'nın açıklamalarının ardından yarışmadan diskalifiye olduğu ortaya çıkan Hünal, "Çok erken oldu. Ben arkadaşlarımı bırakmaya hiç hazır değilim. Adayı da bırakmaya hazır değilim. Burada geçirdiğim bir günü hiçbir zaman unutmayacağım. Çok iyi arkadaşlar kazandım. Çok değerli bir ekiple tanıştım. İnsanlar hakkında çok şey öğrendim" dedi.

Cemal Hünal sözlerini şöyle sürdürdü: "Takım ruhunun ne olduğunu tekrar hatırlattılar bana. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Dilim tutuldu."

Survivor 2021'de şoke eden diskalifiye! - Resim : 3

Veda açıklaması yapan ünlü oyuncu gözyaşlarına hakim olamazken, beklenmedik bu gelişme karşısında diğer yarışmacılar da duygusal anlar yaşadı.

"VEDA SAHNESİ İSTEMİYORUZ"

Acun Ilıcalı, "Şu an bir veda sahnesi istemiyoruz. Cemal'in şu an veda etmesini istemiyoruz. O yüzden sizinle kampa göndereceğiz. Üzücü bir durum. Cemal'in belinde özellikle sıkıntı olduğu ve asla zorlanmaması gerektiğini doktorlarımız söyledi" ifadelerini kullandı.

Survivor 2021'de şoke eden diskalifiye! - Resim : 4

CEMAL HÜNAL KİMDİR?

Issız Adam filmiyle şöhreti yakalayan oyuncu Cemal Hünal hakkında merak edilen detaylar...

2 Ekim 1976 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Cemal Hünal, Saint Benoit Fransız Lisesi'nde iki yıl okuduktan sonra yaşadığı disiplin sorunu nedeniyle ailesi tarafından İskoçya'ya, Gordonstoun International Summer School'a gönderildi. Burada lise eğitimini tamamlamasının ardından, Londra'da tasarım okumaya karar vererek bir süre burada yaşamış ardından oyunculuk eğitimi için Los Angeles'a yerleşmiştir.

Ucla Extension'da, Santa Monica College'de ve London Film School'da tiyatro ve sinema eğitimi alan Cemal Hünal, Amerika Birleşik Devletleri'nde çeşitli kısa filmlerde rol almıştır. Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı Ulak ve Issız Adam filmlerinde başrol oyuncusu olarak yer alan ve adından söz ettiren Cemal Hünal Adanalı, Paramparça ve Diriliş Ertuğrul dizilerinde de rol almıştır.

Kaynak: Haber Global TV

Survivor 2021 Acun Ilıcalı Cemal Hünal Survivor 2021 diskalifiye