Star TV'nin sevilen dizisi final yapıyor

Sefirin Kızı
Star TV'nin sevilen dizisi final yapıyor

Star TV'de ekrana gelen ve 2. sezondaki düşük reytingleriyle dikkat çeken Sefirin Kızı dizisi için final çanları çalıyor.

Geçtiğimiz yıl reyting rekorları kıran Sefirin Kızı dizisinde bu sezon aksiklikler birbiri ardına yaşandı. 

Dizide Nare karakterini canlandıran Neslihan Atagül'ün sağlık sorunları nedeniyle projeden ayrılmasının ardından oyuncu kadrosunda yaprak dökümü yaşandı ve senaryo da zorunlu olarak değişti.

Star TV'nin sevilen dizisi final yapıyor - Resim : 1

YENİ OYUNCULAR DAHİL OLDU AMA...

Güzel oyuncunun vedasından sonra Uraz Kaygılaroğlu ve Bülent Şakrak gibi sevilen oyuncuların da kadrodan ayrılmasıyla kan kaybeden diziye Tuba Büyüküstün ile Şafak Başkaya'nın dahil olması reytinglerdeki kötü gidişatı engellemedi.

Star TV'nin sevilen dizisi final yapıyor - Resim : 2

Yönetmeliğini Emre Kabakuşak'ın yaptığı, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem'in birlikte kaleme aldıkları diziden hayranlarını üzecek haber geldi. 

Sefirin Kızı dizisinin reytinglerdeki kötü gidişatı son bulmazsa mayıs ayının ilk haftasında final yapacağı konuşuluyor. 

Star TV'nin sevilen dizisi final yapıyor - Resim : 3

SEFİRİN KIZI 43. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dudu arka arkaya sıraladığı yalanlarla Yahya’nın gözünde kendini aklamaya çalışır ancak aralarında oluşan güvensizlik Yahya’yı derinden sarmıştır. Halise’nin beklenmedik müdahalesi ise hem Dudu’yu hem de Yahya’yı çok şaşırtacaktır.

Sancar, kızının velayeti için var gücüyle savaşmaya devam ederken çok önemli bir tanık ile irtibata geçilir. Güven, radarından kaçmayan bu bilgi sayesinde Sancar’ın bütün umutlarını boşa çıkarmak için kolları sıvar.

Star TV'nin sevilen dizisi final yapıyor - Resim : 4

Elvan, kalbinde kopan fırtınalarla başa çıkmaya çalışırken Gülsiye’yi de sırrına ortak eder. Dükkana gelen sürpriz misafire şaşıran Elvan, Bora ile olan ilişkisinde de radikal bir adım atar.

Mavi ve Melek birlikte zaman geçirirken resme Sancar’ın da dahil olmasıyla Mavi’nin geçmişindeki sırları da yavaş yavaş ortaya çıkar. Sancar ve Mavi’nin asıl yolculuğu kalplerinin sesini dinlemeleriyle başlarken Sancar vermesi gereken çok büyük bir sınavla karşılaşacaktır.

Kaynak: Haber Global TV

Sefirin Kızı Sefirin Kızı final Sefirin Kızı dizisi Engin Akyürek Tuba Büyüküstün dizi haberleri final yapan diziler biten diziler Star TV dizileri bitecek diziler Türk dizileri dizi