Usta sanatçı Rasim Öztekin'in vefatının ardından acı gerçek ortaya çıktı

Usta sanatçı Rasim Öztekin'in vefatının ardından acı gerçek ortaya çıktı

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren usta oyuncu Rasim Öztekin'in geçtiğimiz yılın son günlerinde abisinin vefatıyla sarsıldığı ortaya çıktı.

Kalp krizi geçiren ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

"ARTIK ABİSİZİM"

Usta sanatçı Rasim Öztekin'in 2020'nin son günlerinde büyük bir acıyla sarsıldığı ortaya çıktı. Abisi Zeki Bülent Öztekin'i kaybeden usta oyuncu acı haberi sosyal medyadan şu sözlerle duyurmuştu:

"Sevgili abimi sonsuza uğurladık. Artık abisizim... Nurlar içinde yatsın."

Usta sanatçı Rasim Öztekin'in vefatının ardından acı gerçek ortaya çıktı - Resim : 1

Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin ise amcasına şu sözlerle veda etmişti: ''Güle güle Amca..."

Usta sanatçı Rasim Öztekin'in vefatının ardından acı gerçek ortaya çıktı - Resim : 2

RASİM ÖZTEKİN KİMDİR?

Rasim Öztekin 14 Ocak 1959 yılında İstanbul’da doğdu. 

Oyuncu Pelin Öztekin'in babasıdır. İstanbul'daki Galatasaray Lisesinin ardından İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulundan mezun olan sanatçı, sahne yaşamında ilk deneyimlerini İstanbul Akademik Sanatçılar Topluluğu ve Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ve Nöbetçi Tiyatro'da amatör çalışmalarla edindi. Ferhan Şensoy'un Ortaoyuncular topluluğunda profesyonel tiyatro sanatçılığına başladı. 2016 yılında Kel Hasan Efendi'nin kavuğu, Ferhan Şensoy tarafından kendisine devredildi. 20 Eylül 2020 tarihinde ise kavuğu Şevket Çoruh'a devretmiştir.

1992-1995 yılları arasında televizyonlarda şov programları yaptı. 1994 yılında Gani Müjde ve Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı "2071'de Türkiye" adlı müzikali sahneye koyup oynadı. Tiyatronun yanı sıra, sinema ve dizi filmlerde de rol almıştır. TRT’ye program metin yazarlığı ve bir dönem Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yapmıştır. Youtube kanalından yayınlar yapmaktadır.

Öztekin, kalp rahatsızlığından dolayı 8 Mart 2021’de vefat etti.

Kaynak: Haber Global TV

rasim öztekim rasim öztekin haberleri Rasim Öztekin kimdir nereli kaç yaşında