Ünlü şarkıcı, Menajerimi Ara dizisine ikinci kez konuk oldu

Dizi Haberleri Menajerimi Ara
Ünlü şarkıcı, Menajerimi Ara dizisine ikinci kez konuk oldu

Star TV'de pazar akşamları ekrana gelen Menajerimi Ara dizisine, ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ikinci kez konuk olacak.

Ay Yapım imzalı Menajerimi Ara dizisinin 31. bölümünden yeni fragman yayınlandı.

Ünlü şarkıcı, Menajerimi Ara dizisine ikinci kez konuk oldu - Resim : 1

Usta sanatçı Aydan Şener yıllar sonra setlere Menajerimi Ara'yla dönerken, sevilen sanatçı Serdar Ortaç bir kez daha ilgiyle takip edilen diziye konuk oluyor.

Ünlü şarkıcı, Menajerimi Ara dizisine ikinci kez konuk oldu - Resim : 2

Yeni bölüm fragmanında, Feris (Canan Ergüder) ve Dicle'nin bir proje konusunda Aydan Şener'i ikna etmek için verdiği çaba dikkat çekerken, yeni şarkıları için ilham bulmakta güçlük çeken Serdar Ortaç ve menajeri Çınar (Fatih Artman) kendilerini bir maceranın içinde buluyor.

Ünlü şarkıcı, Menajerimi Ara dizisine ikinci kez konuk oldu - Resim : 3

Ajanstakileri göndermek için Ceyda'ya ortaklık teklif eden Serkan, Ceyda'nın bu amaca yönelik çalışmalarını başlatmasından memnun olurken Barış'ın yaşadığı bunalımın ardından Dicle'ye karşı ördüğü duvarları yıkması genç aşıkları tekrar bir araya getiriyor.

Serkan'ın Feris'i götürdüğü boş ev akıllarda soru işaretleri yaratırken ikilinin yakınlaştığı sahneler izleyicilere romantik anlar yaşatacak.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Özge Borak ve Ayşenil Şamlıoğlu'nu bir araya getiren 'Menajerimi Ara' yeni bölümleriyle her pazar akşamı saat 20.00'de Star TV'de ekrana geliyor. 

Kaynak: Haber Global TV

Star TV dizileri dizi haberleri Menajerimi Ara dizisi Serdar Ortaç menajerimi ara son bölümde neler oldu menajerimi ara dizisi haberleri