Menajerimi Ara dizisinin Feris'i Canan Ergüder güzellik sırrını açıkladı

Menajerimi Ara
Menajerimi Ara dizisinin Feris'i Canan Ergüder güzellik sırrını açıkladı

Star TV'de ekrana gelen Menajerimi Ara dizisinde Feris karakterine hayat veren başarılı oyuncu Canan Ergüder, güzellik sırlarını paylaştı.

Ekranların sevilen oyuncularından Canan Ergüder, şu sıralar Menajerimi Ara dizisiyle seyirci karşısına çıkıyor. Meslektaşı Kenan Ece'yle mutlu bir evlilik sürdüren ve 2018 yılında oğlu Demir'i kucağına alan Ergüder, Hürriyet'ten Hakan Gence'ye konuştu.

"KREMLERE ARTIK İNANIYORUM"

Kendisini seksi bulmadığını söyleyen 43 yaşındaki oyuncu, "Yıllar içinde hiç değişmedim değil. Ama spor yaparak ve doğru şeyler yiyerek olanı tutmaya çalışıyorum. Kremlere artık inanıyorum. Doğru ürünleri kullanmaya çabalıyorum. Dermatoloğa gidiyor ve onları dinliyorum" yanıtıyla güzellik sırrını paylaştı.

Menajerimi Ara dizisinin Feris'i Canan Ergüder güzellik sırrını açıkladı - Resim : 1

"Doğallığa inanıyorum" diyen oyuncu, "Doğallığın içinde natürel bir seksilik varsa o da işte böyle çekimlerde çıkıyor. Yoksa eşofmanla dolaşan bir anneyim" açıklamasında bulundu.

Menajerimi Ara dizisinin Feris'i Canan Ergüder güzellik sırrını açıkladı - Resim : 2

"SOĞUK GÖRÜNMEK İŞİME YARIYOR"

Canan Ergüder, "Hakkında bilinen en büyük yanlış ne?" sorusunu "Soğuk olduğumu düşünüyorlar. Ama son işimle bunu biraz kırdım, soğuk biri değilim. Gerçi bunun işime yaradığı zamanlar da oluyor. Tanınan bir oyuncuyum ama kimse yolda gelip beni rahatsız etmiyor. Ancak duvarı kıran biri olursa arkadan diğerleri geliyor" ifadeleriyle yanıtladı.

"EGOMU YÜKSEK YERLERDE YAŞAMAM"

"Dizide oyuncuların büyük egolarını görüyoruz. Sen ne kadar egolusun?" sorusunu ise Ergüder şöyle yanıtladı: "Elbette bir egom var ama egomu yüksek yerlerde yaşamam. Öyle insanlardan hoşlanmam. Daha mütevazi takılırım. Sade bir hayatım var. Dışarıdaki insanların yaşamına daha yakın bir şekilde yaşıyorum."

Kaynak: Haber Global TV

Menajerimi Ara dizisi Canan Ergüder magazin haberleri dizi haberleri