Menajerimi Ara dizisinden ayrılan Burak Tozkoparan'ın bilinmeyen yönü

Menajerimi Ara
Menajerimi Ara dizisinden ayrılan Burak Tozkoparan'ın bilinmeyen yönü

Geçtiğimiz haftalarda Menajerimi Ara dizisinden ayrılan yakışıklı oyuncu Burak Tozkoparan'ın birçok kişi tarafından bilinmeyen bir yönü ortaya çıktı.

Menajerimi Ara'ya 20. bölümde veda eden oyuncu Burak Tozkoparan, oyunculuktan arta kalan zamanlarda müzikle ilgileniyor. 

Profesyonel olarak davul çalan oyuncu, Kadıköy ve Beyoğlu'nda sahne alan rock gruplarıyla performans sergiliyor. 28 yaşındaki oyuncu, ünlü rock grubu Dört x Dört'ün davulcusu olarak da biliniyor.

Menajerimi Ara dizisinden ayrılan Burak Tozkoparan'ın bilinmeyen yönü - Resim : 1

"TEK DERDİM MÜZİK YAPMAKTI"

"Oyunculuk çocukluk hayalim değildi. Tek derdim müzik yapmaktı" diyen Tozkoparan verdiği bir röportajda müziğe olan tutkusunu şu sözlerle özetlemişti:

"Liselerarası bir müzik yarışmasında birinci oldum. Sonrasında Okan Üniversitesi bana burs verdi; tabii ki ilk baktığım bölüm konservatuvardı ama o bölüm olmadığı için sinema-TV okumaya karar verdim. En azından kendi müzik kliplerimizi çekeriz diye düşündüm. Okula başladıktan sonra sinema tarihçisi hocam Burçak Evren, "Ne olmak istiyorsunuz?" diye sormuştu, ben de "Müzisyen olmak istiyorum" dedim ama kendisi oyunculuğa yönelmemi söyledi. Kendimi o yönde de geliştirmeye başladım ve önce birkaç reklam filminde yer aldım. Ardından üç yıl süren bir diziyle profesyonel oyunculuğa başlamış oldum.

"100 KİLO KALSAYDIM OYUNCU OLAMAZDIM"

Bir dönem 100 kilo olan oyuncu fiziksel değişimiyle değişen hayatını ise şöyle anlatmıştı:

"Küçüklüğümde de tombik bir çocuktum zaten yemeği de çok severdim. Mıhlamalar, hamsili pilavlarla büyüdüm; tamamen Karadeniz kültürü diyebilirim. 100 kilo kalsaydım, belki de oyuncu olamazdım. Bir rol için kilo alınır ama kiloluyken istediğim gibi bir oyuncu olabilir miydim bilemiyorum. Zayıfladıktan sonra tabii çevremin ilgisi de değişti. Birileri 'Şişkosun' dediği için değil, kendim istediğim için zayıfladım. Spor yaptığım zaman kendimi mutlu hissediyorum. Dondurmalı profiterol yerine, protein tozlu muzlu dondurma yiyorum. Sanırım spor alışkanlığı hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri oldu.

Kaynak: Haber Global TV

Menajerimi Ara dizisi Burak Tozkoparan magazin haberleri