Sinem Kobal'ın siyah-beyaz paylaşımı sosyal medyaya damga vurdu

Sinem Kobal'ın siyah-beyaz paylaşımı sosyal medyaya damga vurdu

Geçtiğimiz ekim ayında kızı Lalin'i kucağına alan ünlü oyuncu Sinem Kobal, doğum kilolarından kısa sürede kurtuldu. Sosyal medya hesabından son halini paylaşan Kobal'ın siyah-beyaz pozuna beğeni yağdı.

Dört yıl önce meslektaşı Kenan İmirzalioğlu ile nikah masasına oturan Sinem Kobal'ın mutluluğu kızları Lalin'in dünyaya gelmesiye ikiye katlandı.

Sinem Kobal'ın siyah-beyaz paylaşımı sosyal medyaya damga vurdu - Resim : 1

Geçtiğimiz günlerde kızı Lalin'in yüzünü ilk kez Instagram hesabından gösteren Sinem Kobal'ın son paylaşımı da gündem oldu. 

Sinem Kobal'ın siyah-beyaz paylaşımı sosyal medyaya damga vurdu - Resim : 2

Doğum kilolarından kurtulduğu görülen Kobal'ın siyah - beyaz pozu kısa sürede yaklaşık 120 bin beğeni aldı. 

Yeni pozuyla hayranlarından tam not alan Sinem Kobal sosyal medyaya damga vurdu. 

İŞTE LALİN BEBEK

Babası Kenan İmirzalioğlu'nun "Annesine benziyor ama içinden de Kenan bakıyor" dediği; annesinin ise "Daha 5 buçuk aylık ama bence de bana benziyor" dediği Lalin bebek çok merak ediliyordu.

Uzun bir süre kızı Lalin ile sosyal medya hesabından paylaşım yapmamaya özen gösteren Sinem Kobal, önceki hafta bu kuralını bozdu.

İstanbul'da önce boğaz keyfi yapan Kobal, daha sonra kızı ile ufak bir yürüyüşe çıktı. Sosyal medyadan bu anları paylaşan Kobal, 6 aylık kızı Lalin'in yüzünü gösterdi.

Sinem Kobal'ın siyah-beyaz paylaşımı sosyal medyaya damga vurdu - Resim : 3

Anne olduktan sonra ekranlara ara veren Sinem Kobal, kızının tüm bakımıyla ilgileniyor. 

Sinem Kobal'ın siyah-beyaz paylaşımı sosyal medyaya damga vurdu - Resim : 4

"MUHTEŞEM BİR ANNE OLDU"

Kenan İmirzalıoğlu, kızıyla ilgili, "Genel olarak annesine benziyor ama içeriden bir Kenan bakıyor" ifadelerini kullanmıştı.

Eşinin çok iyi bir anne olduğunu da sözlerine ekleyen Kenan İmirzalıoğlu, "Çok şükür sağlığı ve keyfi yerinde. Sinem, nazar değmesin muhteşem bir anne oldu. Böyle de devam eder diye düşünüyorum" demişti.

Kaynak: Reuters

Sinem Kobal Sinem Kobal pozlar Sinem Kobal fotoğraflar