Sinan Akçıl'ın büst şeklindeki doğum günü pastası olay oldu

Sinan Akçıl'ın büst şeklindeki doğum günü pastası olay oldu

Sinan Akçıl dün 38 yaşına girdi. Burcu Kıratlı, Instagram'da sevgilisi Sinan Akçıl'ın doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı. Akçıl'ın doğum günü pastası ise sosyal medyada olay oldu.

Burcu Kıratlı, Sinan Akçıl ile ani bir kararla evlenmiş ancak ikili, evlilik sonrasında yaşanan krizleri aşamamış ve ilişkisini sonlandırmıştı. Boşanmadan kısa bir süre sonra yeniden birlikte olmaya başlayan Burcu - Sinan çiftinin koronavirüs salgınının ardından yeniden evleneceği kulislerde dolaşırken, Sinan Akçıl'ın yeni yaş kutlaması görüntüleri geldi. 

Sinan Akçıl'ın büst şeklindeki doğum günü pastası olay oldu - Resim : 1

Sinan Akçıl'ın doğum günü kutlamasına yakın dostları Selin İmer ve Mustafa Ceceli katıldı. Burcu Kıratlı, Instagram'da Sinan Akçıl'ın doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı. Sinan Akçıl'ın doğum günü pastası sosyal medyada olay yarattı.

Sinan Akçıl'ın büst şeklindeki doğum günü pastası olay oldu - Resim : 2

Kıratlı paylaşımını, "Söylenebilecek en güzel sözlerin gerçeğini yaşıyoruz biz. Çok şanslıyız ve bu yüzden bir şey söylemeye, yazmaya gerek yok. Ruh eşim. İyi ki doğdun. İlhamın, müziğin ve ben hep seninleyiz" notuyla yaptı. 

Sinan Akçıl Burcu Kıratlı