Final yapmaya hazırlanan fenomen diziye flaş transfer!

Çukur Dizi Haberleri
Final yapmaya hazırlanan fenomen diziye flaş transfer!

Show TV'nin üç bölüm sonra final yapacak olan dizisi Çukur'un kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu.

Her pazartesi akşamı Show TV’de yayınlanan Çukur'un büyük finaline 3 bölüm kala oyuncu kadrosuna süpriz bir isim dahil oldu. 

Final yapmaya hazırlanan fenomen diziye flaş transfer! - Resim : 1

Oyuncu Sarp Akkaya, dizinin yeni bölümünde Cumali Amca’nın son kozu olarak gördüğü Şahram karakteriyle seyircinin karşısına çıkacak.

Koçovalı Kardeşler’in Amca’ya karşı verdiği büyük savaşta çok önemli bir yere sahip olan Şahram’a hayat verecek Akkaya, dün ilk sahnesi için sete çıktı. Ünlü oyuncunun canlandırdığı Şahram karakterinin final öncesi Çukur’da dengeleri nasıl değiştireceği şimdiden merakla bekleniyor.

Çukur, dördüncü sezonuyla 7 Haziran akşamı büyük final yapmaya hazırlanıyor.  

SARP AKKAYA KİMDİR?

Sarp Akkaya 13 Mayıs 1980 yılında İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun oldu ve tiyatro oyunlarında rol almaya başladı. Stüdyo Drama Tiyatro Topluluğu'nun “Kaos” ve “Sonra” oyunlarında rol aldı. Genç yaşta ilk dizi projesine başladı ve bir zamanların fenomen dizisi Bizim Aile de rol aldı. Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizide canlandırdığı Servet karakteriyle daha da çok tanınmaya başladı. En başarılı projelerinden biri Ezel oldu.

Sarp Akkaya, Söz dizisinde Dragan Ratkoviç karakterine verdi. 

Sarp Akkaya’nın kardeşleri de kendi gibi oyuncudur. Ablası Esra Akkaya ve ikizi Kaya Akkaya da kendisi gibi tanınmış isimlerdir. 2010 yılında kardeşleriyle beraber AKKAdemi Tiyatro’yu kurmuşlardır. Ayrıca Sarp Akkaya 1,83 boyunda ve boğa burcudur.

Kaynak: Haber Global TV

Çukur dizisi dizi haberleri Sarp Akkaya show tv dizileri