Çukur'dan ayrılan ünlü yıldızın yeni dizisi başlıyor

Çukur Dizi Haberleri
Çukur'dan ayrılan ünlü yıldızın yeni dizisi başlıyor

Show TV'nin final yapmaya hazırlanan dizisi Çukur'dan ayrıldıktan sonra yeni projesi merak konusu olan Hazal Subaşı, Bizi Ayıran Çizgi ile sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'dan ayrılan ünlü oyuncu Hazal Subaşı ile Ozan Dolunay, Gain'in yeni dizisi Bizi Ayıran Çizgi'de buluştu.

Çukur'dan ayrılan ünlü yıldızın yeni dizisi başlıyor - Resim : 1

Ünlü oyuncuların hayranlarının merakla beklediği Bizi Ayıran Çizgi'nin ilk iki bölümü Gain'de yayınlandı. 

+90 Film'in yapımcısı olduğu Bizi Ayıran Çizgi'nin  yönetmen koltuğunda Soner Caner oturuyor. 

Çukur'dan ayrılan ünlü yıldızın yeni dizisi başlıyor - Resim : 2

Bir bölümü 20 dakika sürecek olan Bizi Ayıran Çizgi dizisi toplamda 5 bölümden oluşacak.

‘Bizi Ayıran Çizgi’nin yeni bölümleri her Cumartesi saat 10.55 te Gain'de yayınlanacak. 

BİZİ AYIRAN ÇİZGİ DİZİSİ KONUSU

İki sevgili olan Sinan ve Sinem’in hikayesini anlatan ‘Bizi Ayıran Çizgi’de Sinem, İstanbul’da yaşanan bir terör saldırısı sonucu hayatını kaybeder. Sinem’in ölüm haberini almasıyla birlikte günden güne hayatla ve gerçekle bağı kopmaya başlayan Sinan, Sinem ile kendisini ayıran çizgiye geri dönmeli ve Sinem'i kurtarmalıdır.

BİZİ AYIRAN ÇİZGİ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

 

Çukur'dan ayrılan ünlü yıldızın yeni dizisi başlıyor - Resim : 3

 

Hazal Subaşı: 2 Mayıs 1992 yılında İzmir’de doğmuştur. Oyunculuk ve modellik ile yakından ilgilenmektedir. Miss Turkey 2015 yarışmasında 3. olmuştur. 2016 yılından bu yana ise aktif olarak oyunculuk ile ilgilenmektedir. İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde halkla ilişkiler ve reklamcılık bölümünde eğitim görmektedir. Adını Sen Koy, Bir Umut Yeter, Halka ve Çukur dizilerinde yer almıştır. En son karşımıza Çukur dizisinde Nehir karakterini seyirciye sunmuştur. Şu anda ise Bizi Ayıran Çizgi dizisinin başrol kadın oyuncusudur.

Çukur'dan ayrılan ünlü yıldızın yeni dizisi başlıyor - Resim : 4

Ozan Dolunay: 2 Mayıs 1990 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Koç Üniversitesi makine mühendisliği bölümünde eğitimini tamamlarken oyunculuk eğitimleri almaya başlamıştır. Bugüne kadar pek çok sinema filminde boy göstermiştir. 2015 yılından bu yana aktif olarak dizi ve film oyunculuğu yapmaktadır. Daha önce Tatlı Küçük Yalancılar, Oyun Bozan, Yüksek Sosyete, Lise Devriyesi, Darısı Başımıza, Zalim İstanbul, İyi Günde Kötü Günde dizileriyle çıkan Mehmet Ozan Dolunay en son karşımıza Menajerimi Ara dizisi ile çıkmıştır. Bizi Ayıran Çizgi dizisinde ise başrol erkek oyuncusu olarak yer alacaktır.

Kaynak: Haber Global TV

dizi haberleri gain dizileri bizi ayıran çizgi dizisi Ozan Dolunay Hazal Subaşı Çukur dizisi