Nihal Candan, vefat eden eski sevgilisi Hakan Boy hakkında ilk kez konuştu

Nihal Candan, vefat eden eski sevgilisi Hakan Boy hakkında ilk kez konuştu

Katıldığı moda yarışmalarıyla adını duyuran Nihal Candan, vefat eden eski sevgilisi Hakan Boy ile ilgili ilk kez konuştu. Candan, "Haberim yoktu. Sizin sayenizde haberdar oldum" ifadelerini kullandı.

'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla ünlenen sonrasında ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çeken Nihal Candan’ın eski sevgilisi Hakan Boy hayatını kaybetti.

“HUZUR İÇİNDE UYUSUN”

Hakan Boy'un eşi vefat haberini doğruladı. Hakan Boy'un eşi, "Çocuklarım Bilgan ve Belen'in babası, benim ise 24 yıllık yol arkadaşım Hakan Boy hakkın rahmetine kavuşmuştur. Huzur içinde uyusun" dedi.

Nihal Candan, vefat eden eski sevgilisi Hakan Boy hakkında ilk kez konuştu - Resim : 1

Hakan Boy'un geçtiğimiz yıl balkonda düştükten sonra bir türlü iyileşemediği öğrenildi. Boy, uzun süredir bitkisel hayattaydı.

“HABERİM YOKTU”

Geçtiğimiz yıllarda Hakan Boy ile aşk yaşayan ünlü fenomen Nihal Candan, eski sevgilisinin vefatı sonrası Snob Magazin'e konuştu. Candan, "Haberim yoktu. Sizin sayenizde haberdar oldum. Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı.

Nihal Candan, vefat eden eski sevgilisi Hakan Boy hakkında ilk kez konuştu - Resim : 2

"GÖNÜL BAĞIM VAR"

Sevgilisi Hakan Boy’un evli olduğunun ortaya çıkmasından sonra fenomen yarışmacı, 'yasak ilişki' iddialarıyla gündeme gelmişti. Zor günler yaşadığını belirten Candan, “Öncelikle beğenirler ya da beğenmezler ama benim uzun süre vakit geçirdiğim kalben ve ruhen gönül bağımın olduğu bir insan hastanede hayat mücadelesi veriyor. Ben bir suçlu gibi sürekli açıklama yapmak zorunda kalıyorum” demişti.

Nihal Candan, vefat eden eski sevgilisi Hakan Boy hakkında ilk kez konuştu - Resim : 3

BİTKİSEL HAYATTAYDI

Hakan Boy, Ağustos 2020'de intihar girişiminde bulunmuştu. 

Kaynak: Haber Global TV

Nihal Candan Hakan Boy magazin haberleri