Alev Alev dizisine 2 yeni transfer birden!

Alev Alev
Alev Alev dizisine 2 yeni transfer birden!

Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz ve Hazar Ergüçlü gibi başarılı oyuncuları kadrosunda bulunduran Alev Alev dizisine 2 yeni oyuncu dahil oldu.

Alexandre Laurent’nin yönettiği TV dizisi “Bazar de la Charite”den uyarlanan Alev Alev dizisine yeni isimler dahil olmaya devam ediyor.

Alev Alev dizisine 2 yeni transfer birden! - Resim : 1

Show TV'de ekrana gelen projeye Bora Cengiz "Serkan" karakteriyle "Serkan" karakteriyle katıldı.

Son olarak Gain'in "Ex Aşkım" dizisinde yeni imajıyla kamera karşısına geçen Sahra Şaş da diziye dahil oldu. 

Alev Alev'in 18. yeni bölümü 11 Mart perşembe akşamı saat 20.00'de ekrana gelecek. 

Alev Alev dizisine 2 yeni transfer birden! - Resim : 2

SAHRA ŞAŞ KİMDİR?

Sahra Şaş, 1994 yılında İstanbul'da doğdu. Sahra Şaş, 2013 yılında rol aldığı Tatar Ramazan adlı dizi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Çoban Yıldızı, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Aşkın Dili Yok ve Adını Kalbime Yazdım dizilerinde rol alan Sahra Şaş, Fox Tv ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi'nin yer aldığı Bizim Hikaye dizisinde Çiçek karakterini canlandırmaktadır. Sahra Şaş, 1.65 metre boyunda, 54 kilodur.

Alev Alev dizisine 2 yeni transfer birden! - Resim : 3

BORA CENGİZ KİMDİR?

Sinema ve dizi oyuncusu, müzisyen, radyo programcısı. 182 cm boyunda ve 71 kgdır. 9 Aralık 1990, İstanbul doğumlu. Kadir Has Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunu. Oyunculuk ve müzisyenliği bir arada götüren Bora Cengiz bir dönem radyoculuk yapmıştır. Şimdiye dek birçok film ve dizide rol alan Bora Cengiz, Son olarak tutunamayanlar dizisinde Tunç karakteri ile yer alan Bora Cengiz özellikle Çilek Kokusu dizisinde hayat verdiği Gani ve Bodrum Masalı dizisinde hayat verdiği karakteri ile çok sevilmiştir 

Oynadığı son dizilerden 2018 yılında Servet dizisinde Başar Fettah karakterini, 2020 yılı yeni sezonda dahil olduğu Ramo dizisinde Taner karakterini canlandırdı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir. 

Kaynak: Haber Global TV

dizi haberleri Sahra Şaş Alev Alev dizisi Alev Alev dizisi haberleri show tv dizileri