Seni Çok Bekledim dizisi bitiyor mu? Seni Çok Bekledim neden final yapıyor?

Dizi Haberleri Seni Çok Bekledim
Seni Çok Bekledim dizisi bitiyor mu? Seni Çok Bekledim neden final yapıyor?

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun başrollerde yer aldığı Seni Çok Bekledim dizisi final yapmaya hazırlanıyor. Peki, Star TV'de yayınlanan Seni Çok Bekledim neden final yapıyor? İşte yanıtı…

Skala Yapım ve DNZ Film’in Star TV için çektikleri Seni Çok Bekledim dizisinden kötü haber geldi.

Sezona iddialı bir giriş yapan ancak reyting listelerinde istenilen başarıyı gösteremeyen Seni Çok Bekledim, 13. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Dizinin final bölümü 28 Nisan çarşamba akşamı saat 20.00'de Star TV'de!

SENİ ÇOK BEKLEDİM NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Star TV’de büyük umutlarla başlayan ve Katar’da çekimlerine büyük bir heyecanla adım atan Seni Çok Bekledim dizisi maalesef beklentilerin altında kaldı. Reytinlerde istediği sonucu alamayan dizi final bölümü ile seyircisine veda edecek.

SENİ ÇOK BEKLEDİM 13. BÖLÜM (FİNAL) FRAGMAN

SENİ ÇOK BEKLEDİM DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

3 Mart 1992. Eren ailesinin büyük bir depremle dağıldığı tarih. Kadir Eren, 17 yaşında öldü sanılıp diğer cesetlerin yanına konulurken açar gözlerini. Hayata dönmüştür dönmesine ama canından çok sevdiği babasını kaybetmiştir. Annesi başka bir adamla evlenmiştir. Kadir bir daha tutunamaz hayata, hep bir şeyler eksiktir. Ta ki Ayliz'i görünceye kadar... O gün parmağından çıkarmadığı babasının yadigarı yüzüğü yuvarlanıp Ayliz'in ayaklarının dibine gelir. Tıpkı babasının yüzüğünün annesine gelmesi gibi. O andan itibaren hayat onları hep bir araya getirir. Bu karşılaşmalar Kadir'i her seferinde Ayliz'e daha da yakınlaştırsa da Ayliz'i ürkütmektedir. Çünkü Ayliz bir başkasıyla evlenmek üzeredir. İki ailenin iç içe geçmiş kirli sırları bir bir ortaya çıkarken, Kadir ve Ayliz'in aşkı bu sınavdan geçebilecek mi?

SENİ ÇOK BEKLEDİM'İN OYUNCULARI KİMLER?

Seni Çok Bekledim dizisi oyuncuları arasında Özcan Deniz, İrem Helvacıoğlu, Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç, Damla Makar gibi isimler bulunuyor.

Kaynak: Haber Global TV

Seni Çok Bekledim Özcan Deniz İrem Helvacıoğlu dizi haberleri Seni Çok Bekledim ne zaman final yapacak