Seni Çok Bekledim 2. Bölüm izle

Seni Çok Bekledim
Seni Çok Bekledim 2. Bölüm izle

Seni Çok Bekledim dizisinin 2. bölümü Star TV ekranlarında 5 Şubat 2021 Cuma günü yayınlandı. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun başrollerini oynadığı Seni Çok Bekledim dizisinin 2. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Star TV'nin yeni dizisi Seni Çok Bekledim'in 2. bölümü yayınlandı.

SENİ ÇOK BEKLEDİM 1. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

13 Mart 1992. Eren ailesinin büyük bir depremle dağıldığı tarih. Kadir Eren, 17 yaşında öldü sanılıp diğer cesetlerin yanına konulurken açar gözlerini. Hayata dönmüştür dönmesine ama canından çok sevdiği babasını kaybetmiştir. Annesi başka bir adamla evlenmiştir. Kadir bir daha tutunamaz hayata, hep bir şeyler eksiktir. Ta ki Ayliz’i görünceye kadar... O gün parmağından çıkarmadığı babasının yadigarı yüzüğü yuvarlanıp Ayliz’in ayaklarının dibine gelir. Tıpkı babasının yüzüğünün annesine gelmesi gibi. O andan itibaren hayat onları hep bir araya getirir. Bu karşılaşmalar Kadir’i her seferinde Ayliz’e daha da yakınlaştırsa da Ayliz’i ürkütmektedir. Çünkü Ayliz bir başkasıyla evlenmek üzeredir.

İki ailenin iç içe geçmiş kirli sırları bir bir ortaya çıkarken, Kadir ve Ayliz’in aşkı bu sınavdan geçebilecek mi?

SENİ ÇOK BEKLEDİM 2. BÖLÜM İZLE

Seni Çok Bekledim dizisinin 2. bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link.

SENİ ÇOK BEKLEDİM DİZİSİNİN KONUSU

Depremde dağılmış bir aile, kendini kaybetmiş, hayata tutunmakta zorlanan bir adam ve aşka kapılarını kapatmış yaralı bir kadının birbirlerinin hayatlarını değiştirmesinin hikayesi...

Hayatında hiçbir şeyin tesadüf olmadığına inanan Kadir (Özcan Deniz) ve aşka inanmayan Ayliz’in (İrem Helvacıoğlu) masal tadındaki aşkını ekrana getirecek olan ‘Seni Çok Bekledim’, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla seyirciyi farklı bir serüvenin içerisine sokacak.  

OYUNCU KADROSU:

Güçlü oyuncu kadrosunda Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yanı sıra; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç ve Damla Makar rol alıyor.

YOUTUBE FRAGMAN LİNKİ

 

dizi izle seni çok bekledim dizisi dizi haberleri star seni çok bekledim son bölüm izle star dizileri