Kırmızı Oda 23. Bölüm İzle

Kırmızı Oda
Kırmızı Oda 23. Bölüm İzle

Kırmızı Oda dizisinin heyecanla beklenen 23. bölümü yayınlandı. 5 Şubat Cuma günü ekranlarda yayınlanan Kırmızı Oda dizisi tek parça olarak internete yüklendi. İşte kaçıranlar için Kırmızı Oda dizinin 23. bölümünü izleyebileceğiniz link.

Kırmızı Oda dizisinin 23. bölümü tv8 ekranlarında yayınlanırken yeni bölüm biter bitmez internete yüklendi.

KIRMIZI ODA 22. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Kumru (Aslıhan Gürbüz), çocukken uğradığı tacize sessiz kaldığı için hissettiği suçluluk duygusunu Doktor Hanım’la paylaşıyor. Kliniğe uygunsuz biçimde giriş yaparak ortalığı karıştıran Sadi (Erkan Petekkaya), herkesi endişelendiriyor. İlaçları kesip gerçek hayata dönmeyi reddeden Boncuk’u (Burcu Biricik) dedeler ve Can tekrar ziyaret ediyor. Sabrı tükenen Rezzan ise bu kez kendisi Boncuk’u kliniğe getiriyor. 

KIRMIZI ODA 23. BÖLÜM İZLE

Kırmızı Oda dizisinin 23. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

KIRMIZI ODA'NIN KONUSU

Kırmızı Oda da başrol oyuncusu Binnur Kaya psikiyatri kliniğinin sahibi ve bir psikiyatristi canlandıracak. Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarını anlatacağı "Kırmızı Oda"da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o Güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.,

 

Kırmızı Oda dizisi dizi haberleri dizi izle TV8 dizileri