Semih Öztürk Survivor Ekstra'dan ayrıldı mı? Flaş açıklama

Survivor All Star Acun Ilıcalı Magazin Haberleri
Semih Öztürk Survivor Ekstra'dan ayrıldı mı? Flaş açıklama

Survivor Ekstra yorumcusu Semih Öztürk’ün, eşi Kurretülayn Matur'un Twitter'da yaptığı paylaşım nedeniyle TV8’den kovulduğu iddia edilmişti. Survivor Ekstra’nın sunucularından Furkan Dede, izleyiciler tarafından merak edilen sorunun yanıtını verdi.

Survivor Ekstra yorumcusu Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur'un Twitter'da yaptığı "Hayatımdaki herkesi affettim. Bir seni affedemedim" paylaşımından Acun Ilıcalı'nın hayatını kaybeden yakın arkadaşı Alpay Kazan'ı hedef aldığı ileri sürüldü.

Semih Öztürk Survivor Ekstra'dan ayrıldı mı? Flaş açıklama - Resim : 1

Öztürk'ün programa çıkmaması da Matur'un paylaşımından dolayı olduğu iddia edilmişti.

Semih Öztürk Survivor Ekstra'dan ayrıldı mı? Flaş açıklama - Resim : 2

Bu paylaşımın Acun Ilıcalı'yı kızdırdığı iddiası vardı. Semih Öztürk'ün bu paylaşım sonrası kovulduğu konuşulurken haberi Furkan Dede verdi.

Semih Öztürk Survivor Ekstra'dan ayrıldı mı? Flaş açıklama - Resim : 3

"SEMİH ÖZTÜRK YAŞANAN ÖZEL SEBEPLER NEDENİYLE…”

Furkan Dede açıklamasında "Bugün netleştiği için söylüyorum; Semih Öztürk bazı yaşanan özel sebeplerden ötürü bu sezon bizimle birlikte olamayacak" dedi.

Semih Öztürk Survivor Ekstra'dan ayrıldı mı? Flaş açıklama - Resim : 4

 ALPAY KAZAN KİMDİR?

10 Şubat 1956 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşı olan Alpay Kazan yaşamını kaybetti. Acun Medya Şirketi'nde farklı görevlerde yer alan Alpay Kazan, Acun Medya Genel İdari Koordinatörü olarak görev alıyordu. Alpay Kazan, Göz6, Survivor, Exathlon ve Ütopya gibi projelerde yer aldı. Alpay Kazan'ın cenazesi 7 Mart 2022 pazartesi saat 17.00'da Üsküdar, Şakirin Camii'nden kaldırılacağı açıklanmıştı. Hakan Hatipoğlu'nun paylaşımına "Ay covid mi?" diye soran Demet Akalın'a yönetmen Ahmet Demirci ise şu sözlerle yanıt verdi: 'Kanserdi. Mekanı cennet olsun'.

Alpay Kazan, 6 Mart 2022 tarihinde kanser hastalığı sebebiyle 56 yaşında hayatını kaybetti. Cenazesi, İstanbul'da Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi.

Kaynak: Haber Global TV

semih öztürk Acun Ilıcalı alpay kazan Survivor Ekstra Survivor All Star magazin magazin haberleri Alpay Kazan kimdir