Survivor Ekstra Semih neden yok? Semih Öztürk kimdir? Semih Öztürk nerede, kaç yaşında, nereli?

Survivor All Star Acun Ilıcalı
Survivor Ekstra Semih neden yok? Semih Öztürk kimdir? Semih Öztürk nerede, kaç yaşında, nereli?

Survivor sunucuları arasında olan Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur'un paylaşımından sonra Acun Ilıcalı'nın hayatını kaybeden sağ kolu Alpay Kazan'ı hedef aldığı iddia edildi. Öztürk'ün programa çıkmaması da Matur'un paylaşımından dolayı olduğu ileri sürüldü. Peki Survivor Ekstra Semih neden yok

Bir süredir kanser tedavisi gören Acun Medya Genel İdari Koordinatörü Alpay Kazan, pazar günü hayatını kaybetti. Yıllar önce yayınlanan Göz6 yarışmasıyla da ünlenen ve sonrasında da Semih Öztürk ile dünya evine giren Kurretülayn Matur'un Twitter'dan yapmış olduğu paylaşım ise kafaları karıştırmış durumda.

HERKESİ AFFETTİM, BİR SENİ AFFEDEMEDİM

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Matur, Twitter'dan gerçekleştirdiği paylaşımda 'Hayat böyle bir şey işte. Bugün varsın, yarın yoksun. Kimsenin hayatını değiştirecek kadar hakkına girmeden, üzmeden, kırmadan yaşamalı insan. Hayatımdaki herkesi affettim. Bir seni affedemedim. İki dudağımın arasından çıkmıyor 'helal olsun'. Acım, öfkem, kırgınlığım geçmiyor' ifadelerini kullandı. Kurretülayn Matur'un bu paylaşımını Alpay Kazan için yapmış olduğu iddia edildi.

semih öztürk

SEMİH ÖZTÜRK KOVULDU İDDİASI

Sosyal medyada yayılan bir iddiaya göreyse şimdilerde TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Ekstra programında yorumculuk yapan Semih Öztürk ile evli olan Kurretülayn Matur'un bu paylaşımının kanal yönetiminde sorun çıkarmış olduğu ve hatta Öztürk'ün de işine son verildiği iddia edildi. Öztürk'ün yayınlanan programa çıkmaması da söz konusu iddiaları güçlendirmiş durumda. Survivor Ekstra'nın yayınlanan bölümünde Semih Öztürk'ün yerine İhsan Tarkan oturdu. Gündeme bomba gibi düşen bu konuyla ilgili Öztürk'ten henüz bir açıklama gelmedi. Semih Öztürk'ün programa çıkmaması da Twitter'da gündem oldu.

Tüm bu yaşananların ardından Semih Öztürk'ün kim olduğu merak edilip araştırılıyor. İşte Semih Öztürk'ün hayatı...

Survivor Ekstra Semih Öztürk kimdir?

Survivor Ekstra sunucuları arasında bulunan Semih Öztürk, 1991 senesinde Bursa'da dünyaya geldi. 2014 yılının Ekim ayı içerisinde TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Acun Ilıcalı'nın yeni yarışma programı 'Ütopya' isimli yarışmada yarıştı.

Ütopya'da ikinci olan ve sosyal medyada da binlerce hayran ve takipçisi olan Semih Öztürk, Marmara Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunu. Ütopya yarışmasında tanışmış olduğu Kurretülayn Matur ile aşk yaşayan Semih Öztürk, hem ilişkisi hem de tavırları ile adından söz ettiriyordu. Survivor 2016 sezonunda yarışan Semih Öztürk, yarışmadan sonra Survivor Panorama yorumculuğunu üstlenmeye başladı.

Semih Öztürk 9 Mart 2022'de yayınlanan bölümde yer almadı.

Survivor Acun Ilıcalı alpay kazan Kurretülayn Matur