Arjantin'de hayatı durdurdu!

Sadakatsiz
Arjantin'de hayatı durdurdu!

Sevilen dizi Sadakatsiz'in başrol oyuncusu Caner Cindoruk, Arjantin'in en çok izlenen kanallarından Telefe konuk oldu. Oyuncu, ünü ülke sınırlarını dizi için "Bu kadar ilgi olacağını düşünmemiştim" dedi.

Kanal D'de ekrana gelen Sadakatsiz dizisinde Volkan karakterini canlandıran Caner Cindoruk, önceki gün Arjantin'in Telefe kanalında yayınlanan ‘Corta Por Lozano’ programına online bağlantıyla konuk oldu.

Arjantin'de hayatı durdurdu! - Resim : 1

"PANDEMİDEN SONRA GELMEK İSTİYORUM"

Latin Amerika'da büyük ilgi gören Sadakatsiz'in yıldızı Caner Cindoruk,  "Arjantin’e daha önce gelmedim ancak çok gelmek istiyorum. Arjantin bana otantik gelen ülkelerin başında geliyor. Pandemiden sonra kesinlikle gelmek istiyorum" dedi.

"BU KADARINI BEKLEMİYORDUM"

Ünlü oyuncu, "Sadakatsiz yayınlanınca burada hayat duruyor" yorumuna "Bu kadar ilgi olacağını düşünmemiştim. İnanılmaz mesajlar alıyoruz" cevabını verdi.

Arjantin'de hayatı durdurdu! - Resim : 2

BABASI HAKKINDAKİ GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Ünlü oyuncu Caner Cindoruk'un babası hakkında ortaya çıkan gerçek ortaya çıktı.

Arjantin'de hayatı durdurdu! - Resim : 3

“Orhan Kemal Öykü Yarışması”nı kazanan Zafer Doruk'un yıllar önce terlik sattığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncu Caner Cindoruk'un ise babasına destek olmak için yanında çalıştığı yıllar sonra anlatıldı. Zafer Doruk, ardından okul kütüphanesinde görev aldı.

Arjantin'de hayatı durdurdu! - Resim : 4

Kaynak: Haber Global TV

Sadakatsiz dizisi Sadakatsiz dizisi haberleri Caner Cindoruk Arjantin dizi haberleri