Bir zamanlar ünlü bir Best Model'di! Bakın şimdi ne yapıyor

Bir zamanlar ünlü bir Best Model'di! Bakın şimdi ne yapıyor

Yıllar önce başlayan Best Model serüveni podyumlarda ses getiren isimlerin birer birer oyunculuğa adım atmasını sağladı. Kenan İmirzalıoğlu'dan Kıvanç Tatlıtuğ'a, Çağatay Ulusoy'dan Burak Özçivit'e kadar yakışıklı oyuncuların kaderini değiştiren Best Model, bazı isimlerin ise yıldızını parlatamadı.

1993 yılında Berke Hürcan'ın 'En İyi Erkek Model' seçilmesiyle büyük ses getiren Best Model of Turkey, birçok ünlü ismin hayatını değiştirdi.

Bir zamanlar ünlü bir Best Model'di! Bakın şimdi ne yapıyor - Resim : 1

O yıllarda podyumlarda boy gösteren erkek ve kadın modeller, şimdi ise büyük bütçeli dizi ve filmlerin aranılan isimleri...

Bir zamanlar ünlü bir Best Model'di! Bakın şimdi ne yapıyor - Resim : 2

Ancak tüm Best Modeller, benzer hikayelere sahip değil. O isimlerden birisi de Best Model of Turkey birincisi Yusuf Şahan Gürdal.

Bir zamanlar ünlü bir Best Model'di! Bakın şimdi ne yapıyor - Resim : 3

BAKIN ŞİMDİ NE YAPIYOR!

Yusuf Şahan Gürdal, 2003 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde 16'ncısı düzenlenen Best Model Of Turkey yarışmasında birinci seçildi. Şebnem Sürücü ile birlikte Best Model of Turkey'in en iyisi seçilen Gürdal, bir dönem podyumlarda boy gösterse de şimdi bambaşka bir hayat yaşıyor.

Bir zamanlar ünlü bir Best Model'di! Bakın şimdi ne yapıyor - Resim : 4

Bir dönemin ünlü Best Model'i Yusuf Şahan Gürdal, şu an veterinerlik yapıyor. Sosyal medya hesabından sık sık tedavisini yaptığı hayvanların fotoğrafını paylaşan Gürdal, İstanbul'da yaşıyor ve bir erkek çocuğu bulunuyor. 

Kaynak: Web Özel

magazin haberleri