Sadakatsiz dizisinin Mert'i Eren Vurdem diziden neden ayrıldı? Eren Vurdem'den diziye veda mesajı

Sadakatsiz
Sadakatsiz dizisinin Mert'i Eren Vurdem diziden neden ayrıldı? Eren Vurdem'den diziye veda mesajı

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'de bir ayrılık yaşandı. Dizide Mert karakterini canlandıran oyuncu Eren Vurdem, hikaye gereği Sadakatsiz'e veda etti.

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Burak Sergen'in başrollerinde yer aldığı Sadakatsiz, 27 Ocak Çarşamba akşamı 15. bölümüyle ekrana geldi. İzleyicileri ekran başına kilitleyen son bölümde, senaryo gereği bir ayrılık yaşandı. Sadakatsiz'in Mert'i Eren Vurdem diziden ayrıldı. 

Sadakatsiz dizisinin Mert'i Eren Vurdem diziden neden ayrıldı? Eren Vurdem'den diziye veda mesajı - Resim : 1

SOSYAL MEDYADAN VEDA ETTİ

BBC One dizisi Doctor Foster’dan uyarlanan Sadakatsizler dizisinden hikaye gereği ayrıldığını belirten Vurdem, veda mesajında şu ifadeleri kullandı: 

“Sevgili ve değerli izleyicilerimiz, hikaye gereği orijinalinde olduğu gibi Mert karakterine veda ediyoruz... Umarım bu karakterle insanların içine ve düşüncelerine ayna tutup olanlarda bir farkındalık hissettirmişimdir. Sizleri çok seviyorum. Bu işimde de beni yalnız bırakmadınız, iyi ki varsınız. Tüm ekip ve yapım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Başka hikayelerde, en yakın zamanda buluşmak dileğiyle sağlıcakla kalın.'' 

Sadakatsiz dizisinin Mert'i Eren Vurdem diziden neden ayrıldı? Eren Vurdem'den diziye veda mesajı - Resim : 3

Eren Vurdem, Sadakatsiz dizisinde eşi Bahar'ı sık sık aldatan Mert karakterini canlandırıyordu.

Kaynak: Haber Global TV

Sadakatsiz dizisi Eren Vurdem kanal d dizileri magazin haberleri