Sefirin Kızı'ndan ayrılan Uraz Kaygılaroğlu, Cem Yılmaz'la anlaştı

Cem Yılmaz Sefirin Kızı
Sefirin Kızı'ndan ayrılan Uraz Kaygılaroğlu, Cem Yılmaz'la anlaştı

Sefirin Kızı dizisine son bölümde veda eden Uraz Kaygılaroğlu, Cem Yılmaz'ın Netflix için çekeceği yeni dizisi Erşan Kuneri'de oynayacak.

Cem Yılmaz, Gora ve Arif V 216 filmlerindeki unutulmaz karakter olan Erşan Kuneri'nin 1975-78 arasındaki sinema macerasını Netflix için çekmeye hazırlanıyor. Şu sıralar Erşan Kuneri dizisi için kadro hazırlıklarını sürdüren Cem Yılmaz, önceki gün Uraz Kaygılaroğlu ile bir araya geldi. Yılmaz, o anları sosyal medya hesabından “Erşan Kuneri üzerine konuşuyoruz. Aktörlük" notuyla paylaştı.

Sefirin Kızı'ndan ayrılan Uraz Kaygılaroğlu, Cem Yılmaz'la anlaştı - Resim : 1

Kariyerinde ilk kez dizi çekecek olan Yılmaz, sosyal medyadan Uraz Kaygılaroğlu’yla çalışacağını duyurdu. Yeni projesi için ser verip sır vermeyen Yılmaz, “Sürpriz. Kadroda ben ve Uraz var” dedi. 

Ünlü oyuncu daha önce de Karakomik Filmler’in ‘2 Arada’ filminde Cem Yılmaz ile çalışmıştı. 

Merakla beklenen Erşan Kuneri dizisinin 2021'de izleyiciyle buluşması bekleniyor.

“SÜRPRİZ FORMATLAR OLACAK”

Cem Yılmaz, Erşan Kuneri dizisi için şu açıklamayı yapmıştı: 

"İlk kez bir dizi yapmak istiyorum. Sezon tasarımıyla yapılmış bir şey olacak. Eğer ilk sezon tutarsa neden bir sekiz bölüm daha yapmayalım. İçinde sürpriz formatlar da barındıran bir komedi şovu olacak." 

Sefirin Kızı'ndan ayrılan Uraz Kaygılaroğlu, Cem Yılmaz'la anlaştı - Resim : 2

ERŞAN KUNERİ KİMDİR?

Erşan Kuneri, Cem Yılmaz filminde yer alan renkli karakterlerden biridir. GORA ve Arif v 216 filmleriyle tanıdığımız Erşan Kuneri film yapımcısı ve eğlence mekanı sahibidir. Dizide erotik film yapımcısı olan Erşan Kuneri’nin 1975-78 arasındaki sinema macerasını konu alınacak.

Kaynak: Haber Global TV

Sefirin Kızı Cem Yılmaz Uraz Kaygılaroğlu Erşan Kuneri Netflix magazin haberleri Erşan Kuneri kimdir