Sadakatsiz 15. Bölüm İzle

Sadakatsiz
Sadakatsiz 15. Bölüm İzle

Sadakatsiz dizisinin 15. bölümü Kanal D ekranlarında yayınlandı. 27 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Sadakatsiz'in 15. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Sadakatsiz dizisinin 15. bölümü Kanal D ekranlarında yayınlandı.

SADAKATSİZ 15. BÖLÜMDE NE OLDU?

Ali, Asya'ya kızıp babasının yanına gidiyor! Ali'nin okulda yaptığı hırsızlık yüzünden başı belaya girer. Asya ve Volkan'a okula durumu çözmeye gider. Ancak Ali, annesine kızıp artık babasının yanında yaşacağını söyleyince Asya şaşkına döner.Kapı çalar ve Asya, Derin ile Ali'yi görür. Asya ne yapacak?

SADAKATSİZ DİZİSİNİN 14. BÖLÜMÜNDE NE OLMUŞTU?

Asya ve Nil'in oyununu öğrenen Selçuk, Nil'in peşine düşüyor. Nil'i ondan kaçırmaya çalışan Asya ise beklenmedik bir durumun içine giriyor. Nil'i takip eden Volkan ve Selçuk, onu bir inşaatın içinde buluyor ve onu korumak isterken aşağı biri düşüyor. Peki aşağı düşen kişi Volkan mı?

Öte yandan Asya’nın Ali için endişeleri artarken, Volkan Selçuk tarafından iyice köşeye sıkıştırılmıştır. Üzerindeki baskı yüzünden stres altında olan Ali, kendisine beklenmedik bir yerden destek bulur. 

SADAKATSİZ DİZİSİNİN KONUSU

Asya (Cansu Dere), başarılı bir doktordur. Kocası Volkan ( Caner Cindoruk), harika bir eş ve oğulları Ali’ye ( Alp Akar) şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır...

Beyaz güller kadar saf bir ilişkidir Asya’nın gözünde yıllardır süren evlilikleri... Ta ki; Asya, Volkan’ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek…

SADAKATSİZ 15. BÖLÜM İZLE

Sadakatsiz dizisinin 15. bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link

Oyuncular:Cansu Dere(Asya), Caner Cindoruk(Volkan), Melis Sezen (Derin), Burak Sergen (Haluk), Özge Özder(Derya), Eren Vurdem(Mert), Yeliz Kuvancı(Bahar),  Olcay Yusufoğlu(Serap), Nazlı Bulum(Nil), Gözde Seda Altuner(Gönül), Emir Taro Tekin(Selçuk), Alp Akar(Ali)

 

Sadakatsiz dizisi dizi izle dizi haberleri kanal d dizileri dizi