Sadakatsiz dizisinin Derin'i ölüyor mu? Melis Sezen Sadakatsiz'den ayrılıyor mu?

Sadakatsiz
Sadakatsiz dizisinin Derin'i ölüyor mu? Melis Sezen Sadakatsiz'den ayrılıyor mu?

Sadakatsiz dizisinin Derin'i Melis Sezen, orijinal hikayede olduğu gibi hikayesinin son bulması nedeniyle diziden ayrılacak mı?

Ekrana geldiği ilk andan itibaren dikkat çekmeyi başaran Sadakatsiz dizisinin Derin'i Melis Sezen'in senaryo gereği dizide ölerek ayrılacağı söyleniyor.

Dizinin orijinali olan Doctor Foster'da Derin karakterinin uyarlandığı Kate karakteri ölerek diziye veda ediyor. 

Orijinal formatında devam eden dizide senaryo olması gerektiği gibi işleniyor. Bu durum, Melis Sezen’in 3 bölüm sonra diziye veda edeceği iddialarını gündeme getirdi. 

Sadakatsiz’de Derin'i canlandıran Melis Sezen'in nasıl öleceği veya diziye veda edeceği henüz bilinmiyor. 

Sadakatsiz dizisinin Derin'i ölüyor mu? Melis Sezen Sadakatsiz'den ayrılıyor mu? - Resim : 1

"ALDATILDIĞIM İÇİN TRAVMA YAŞADIM"

24 yaşındaki oyuncu Melis Sezen, hakkında merak edilenleri YouTube’da yayınlanan 'Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler' adlı programda anlatmıştı.

Sezen, “Hiç aldatıldın mı?” sorusuna, "Aldatıldım, herkes aldatılır. İlk olayda travma yaşadım. İnsan kendini kötü hissediyor ama atlatıyor. Sonra hiçbir şey olmamış gibi yaşıyorsun" cevabını vermişti.

Melis Sezen, sevilen dizide ‘Derin’ rolünü oynamaya başladıktan sonra aldığı ilginç tepkilerden de söz etmişti. "Derin’in yaptıklarını Melis de yapıyor sanıyorlar. Özellikle Instagram’da ‘Yapma, niye böyle yapıyorsun?’ diyorlar. Bir gün dışarıda yanıma teyzeler geldi, ‘Hiç yakıştıramadık’ dediler."

Sadakatsiz dizisinin Derin'i ölüyor mu? Melis Sezen Sadakatsiz'den ayrılıyor mu? - Resim : 2

“ALLAH KİMSEYE BÖYLE SALAKLIK VERMESİN”

Sezen, 'Derin' karakteri hakkında ilginç bir yorum yapmıştı: 

“Oynamak için önce anlamam lazım 'Derin'i. Ama şu aralar ona sürekli ‘Görmüyor musun gerçekleri?’ diyorum. Özellikle son bölümden sonra 'Allah kimseye böyle salaklık vermesin' dedim...”

Kaynak: Haber Global TV

Sadakatsiz dizisi Melis Sezen magazin haberleri