Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen: Bu resmen psikolojik taciz

Sadakatsiz
Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen: Bu resmen psikolojik taciz

Şu sıralar Sadakatsiz dizisinde sergilediği başarılı oyunculuk performansıyla dikkat çeken Melis Sezen, doğal hareketlerinin yanlış anlaşılmasını psikolojik taciz olarak yorumladı.

24 yaşındaki güzel oyuncu Melis Sezen, Re Touch Mag dergisi için objektif karşısına geçti ve kendi hayatının bilinmeyenlerini de samimi ifadelerle anlattı. Güzel oyuncu, “Enerjik ve sıcakkanlılık başınıza iş açtı mı hiç?” sorusuna, “Bazen insanlar doğal olan hareketinizin arkasında başka anlamlar aramaya çalışabiliyor. Bir de sizi suçluyorlar bu gibi durumlarda kafalarında yarattıkları bambaşka senaryolar yüzünden. Bu resmen psikolojik taciz, kabul edilemez” dedi.

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen: Bu resmen psikolojik taciz - Resim : 1

“KENDİME HAKSIZLIK YAPIYORUM”

Sezen, “Kendinizle ilgili değiştirmek istediğiniz bir şey var mı?” sorusuna ise, “Kendimi bazen dipsiz bir kuyuya çekerek eleştiriyorum. Yapıcı eleştiriye yani özeleştiriye her zaman açığım ama bazen öyle bir yargılıyorum ki kendimi, sürekli dibe çekiyorum. Bu genel ruh halim değil neyse ki... Aslında çok yüksek bir insanım ama kendime bazen böyle acımasızlık ve haksızlık yapabiliyorum. Bunu değiştirmek isterdim” yanıtını verdi.

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen: Bu resmen psikolojik taciz - Resim : 2

“BEN DE ALDATILIM”

Melis Sezen, hakkında merak edilenleri YouTube’da yayınlanan 'Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler' adlı programda anlatmıştı.

Sezen, “Hiç aldatıldın mı?” sorusuna, "Aldatıldım, herkes aldatılır. İlk olayda travma yaşadım. İnsan kendini kötü hissediyor ama atlatıyor. Sonra hiçbir şey olmamış gibi yaşıyorsun" cevabını vermişti.

Melis Sezen, sevilen dizide ‘Derin’ rolünü oynamaya başladıktan sonra aldığı ilginç tepkilerden de söz etmişti. "Derin’in yaptıklarını Melis de yapıyor sanıyorlar. Özellikle Instagram’da ‘Yapma, niye böyle yapıyorsun?’ diyorlar. Bir gün dışarıda yanıma teyzeler geldi, ‘Hiç yakıştıramadık’ dediler."

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen: Bu resmen psikolojik taciz - Resim : 3

“ALLAH KİMSEYE BÖYLE SALAKLIK VERMESİN”

Sezen, 'Derin' karakteri hakkında ilginç bir yorum yapmıştı: 

“Oynamak için önce anlamam lazım 'Derin'i. Ama şu aralar ona sürekli ‘Görmüyor musun gerçekleri?’ diyorum. Özellikle son bölümden sonra 'Allah kimseye böyle salaklık vermesin' dedim...”

Kaynak: Haber Global TV

Sadakatsiz dizisi Melis Sezen magazin haberleri