Enis Arıkan ile Melis Sezen ünlü isimleri böyle taklit etti

Sadakatsiz dizisinin Derin'i Melis Sezen Exxen'de yayınlanan '@EnisArıkan' programına konuk oldu. Eğlenceli anlara sahne olan şova, Melis Sezen ile Enis Arıkan'ın dansları damga vurdu.

Acun Ilıcalı'nın dijital platformu Exxen için '@EnisArıkan' programını hazırlayan Enis Arıkan, her hafta ünlü isimleri ağırlıyor. İlk bölümü 1 Ocak'ta yayınlanan programın son bölümüne Sadakatsiz dizisinde Derin karakterini canlandıran Melis Sezen konuk oldu.

Sadakatsiz dizisinde sergilediği yasak aşk performansı ile ilgi odağı olan 24 yaşındaki oyuncu, Exxen'de yayınlanan programda Enis Arıkan ile birlikte dans etti. Seyirciye keyifli dakikalar yaşatan ikili, ünlü isimlerin danslarını taklit etti.

Enis Arıkan ile Melis Sezen ünlü isimleri böyle taklit etti - Resim : 1

Serdar Ortaç'tan Yıldız Tilbe'ye kadar birçok ismin dansını taklit eden ünlü isimler performanslarıyla beğeni topladı.

EN BÜYÜK TUTKUSU DANS

Sadakatsiz dizisinin oyuncusu Melis Sezen, dansa olan tutkusuyla biliniyor. Oyuncu, dizi setinden arta kalan zamanlarda bol bol Latin dansı yapıyor. 

Özellikle salsa ve tango yapan Sezen, bu şekilde stresten uzak kaldığını belirtiyor. 

BU KEZ DE MUTLULUKTAN DANS ETTİ

Genç oyuncuya yılbaşında yakınları tarafından sürpriz doğum günü partisi düzenlendi. Doğum günü kutlamasında oldukça keyifli görünen Sezen, bu sefer de mutluluktan dans etti.

Enis Arıkan ile Melis Sezen ünlü isimleri böyle taklit etti - Resim : 2

MELİS SEZEN KİMDİR?

Melis Sezen, 2 Ocak 1997 tarihinde İstanbul, Silivri'de doğdu. Lise eğitimini Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesinde tamamladı. Babası Arnavut, Makedonya göçmeni; anne tarafı ise Selanik, Yunanistan göçmenidir. Bir tane erkek kardeşi bulunan Sezen’in ailesi ticaretle uğraşıyor.

Sezen, bir süredir Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı 'Derin' karakteriyle adından söz ettiriyor.

Kaynak: Haber Global TV

Melis Sezen Enis Arıkan magazin haberleri Exxen