Rus futbol kulübü başkanını yakan fotoğraflar: Tamamen giyinik bir başkan bulursunuz!

Rusya
Rus futbol kulübü başkanını yakan fotoğraflar: Tamamen giyinik bir başkan bulursunuz!

Rusya Premier Lig ekiplerinden Ufa kulübünün yönetim kurulu başkanı Rostislav Murzagulov, spor spikeri Ulyana Trigubchak'la çekilen fotoğraflarını yayınladıktan 1 gün sonra istifa etti. 

Ufa Kulübünün başkanı Rostislav Murzagulov, pazartesi günü Instagram'dan yayınlanan fotoğraflarında bir yerel hokey kulübü olan Salavat Yulaev'in eski amigosu, yeni spiker Ulyana Trigubchak'la oldukça samimi görünüyordu. Fotoğrafların büyük bölümünde Trigubchak üstsüz ve sadece iç çamaşırıylaydı.

Murzagulov'un dizine çıktığı görülen ünlü spikerin baştan çıkarıcı fotoğrafları olay oldu. 

Murzagulov'un başkanı olduğu kulüp Ufa, Rusya'da Müslüman nüfusun çoğunlukta olduğu bir  bölge. Murzagulov, Sport Express'e konuşarak gelecek tepkilere ve sonuçlarına hazır olduğunu belirterek "Muhafazakar olan bu bölgede birçok kişinin bu fotoğraflar için beni kınayacağını biliyorum, istifa etmek zorunda kalacağımdan eminim" demişti. Murzagulov "Fotoğraflarında tamamen giyinik başka bir yönetici bulmalarını bekliyorum" diyerek tepkisini de ortaya koymuştu. 

Rus futbol kulübü başkanını yakan fotoğraflar: Tamamen giyinik bir başkan bulursunuz! - Resim : 1

Hemen bir gün sonra beklenen oldu ve Murzagulov, geçen sezon Rusya Premier Ligi'nde 13. olan Ufa'nın yönetim kurulu başkanlığından istifa etti. 

Rus futbol kulübü başkanını yakan fotoğraflar: Tamamen giyinik bir başkan bulursunuz! - Resim : 2

"Bana uymuyor" dedi, bıraktı

Murzagulov istifa etmekle yetinmedi ve "İşte bu kadar" diyerek üstsüz bir fotoğrafını daha Instagram'dan paylaşarak  "Güç ve siyaset açıkçası bana uymuyor" dedi. 

El yazısıyla yazılmış bir istifa mektubunun resimlerini de paylaşan Murzagulov alaycı bir tavırla "Uzun süredir bunu bekleyen herkesi en içten dileklerimle tebrik ediyorum" yazdıktan sonra "İş arıyorum, daha doğrusu hayatta yeni bir motivasyon arıyorum" diyerek vedasını yaptı. 

Rus futbol kulübü başkanını yakan fotoğraflar: Tamamen giyinik bir başkan bulursunuz! - Resim : 3

Ufa kulübü henüz Murzagulov'un istifasıyla ilgili bir açıklama yapmadı. 

Ulyana: Özel hayatımla ilgili konuşmaya hazır değilim

Fotoğrafların diğer yarısındaki isim 28 yaşındaki Trigubchak ise bu olaydan sonra takipçi sayısını iyice artırdı. Ünlü spiker 2019'da taraftarı olduğu Salavat Yulaev play-off'lara kalırsa üstsüz bir fotoğraf çekimi yapmayı vadetmiş ve manşetlere çıkmıştı. Takımı play-off'a kalmış o da sözünü tutmuştu. Ulyana Trigubchak bu günlerde YouTube'da Totality adlı kendi şovunu sunuyor. 

Rus futbol kulübü başkanını yakan fotoğraflar: Tamamen giyinik bir başkan bulursunuz! - Resim : 4

Ulyana, ülkede tartışma konusu olan fotoğraflarla ilgili olarak "Özel hayatımla ilgili konuşmaya hazır değilim ancak Rostislav bana gerçekten yakın biri" diyerek "İnsanlar birlikte fotoğraf çektirebilirler, bu bizim ortak fikrimizdi" diye konuştu. 

Rostislav Murzagulov kimdir? - Ulyana Trigubchak kimdir? - Rusya haberleri - Spor Magazin

Kaynak: Haber Global TV

Ufa instagram magazin spor magazin Rusya haberleri Rusya