Robert De Niro eski asistanıyla mahkemelik oldu

Magazin Haberleri
Robert De Niro eski asistanıyla mahkemelik oldu

Eski asistanı Graham Chase Robinson ile karşı karşıya gelen dünyaca ünlü oyuncu Robert De Niro, mahkemelik oldu. Graham Chase Robinson tarafından cinsiyet ayrımcılığı ve taciz ile suçlanan Robet De Niro, suçlamalar hakkında da konuştu.

Robert De Niro'nun eski asistanı Graham Chase Robinson, ünlü oyuncu tarafından "cinsiyet ayrımcılığına ve tacize" maruz kaldığını söylemişti.

80 yaşındaki Robert De Niro, New York'taki mahkemede duruşmaya katıldı. The Guardian'ın haberine göre; De Niro, Robinson'ın acil durumlarda aranacak kişilerden biri olduğunu ve zaman zaman çocuklarına özel günlerde kart göndermede kendisine yardım ettiğini söyledi. Graham Chase Robinson'ın avukatları, jüriye De Niro'nun "çok talepkâr bir patron" olduğunu söyledi.

Robert De Niro eski asistanıyla mahkemelik oldu - Resim : 1

Robert De Niro'nun sevgilisi Tiffany Chen'in, Graham Chase Robinson ve De Niro'yu "kıskandığı" belirtildi ancak avukatlar, "Chase Robinson'ın, Bay De Niro'ya romantik açıdan hiçbir ilgisi yoktu" ifadelerini kullandı. Graham Chase Robinson'ın avukatı Robert De Niro'ya, eski asistanının "dürüst bir çalışan" olup olmadığını sordu. De Niro "Şu an yaşadıklarımdan sonra hayır" cevabını verdi. Tanıklık yapan De Niro'nun sesini iki kez yükselttiği belirtildi.

Robert De Niro, sevgilisi Tiffany Chen ile yaşayacağı Manhattan'daki evin hazırlığında özensiz davranmasına rağmen eski asistanı Graham Chase Robinson'a iyi davrandığını söyledi. De Niro, "Ona yerleri temizlemesini söylemedim elbette. Bunların hepsi saçmalık" dedi.

Kaynak: Haber Global TV