MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı?

MasterChef Türkiye TV8 Dizi Haberleri
MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı?

MasterChef'te haftanın ilk gününde kaptanlık oyunu için yarışmacılar tezgah başına geçti. Peki, MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? MasterChef Mavi ve Kırmızı takım kaptanı kim oldu? İşte MasterChef Mavi Takım ve Kırmızı takım yarışmacıları...

MasterChef Türkiye'de haftanın Mavi Takım kaptanı belli oluyor. efler yarışmacılardan Adana kebap yapmalarını istedi ve en iyi tabağı hazırlayan isim Mavi Takım kaptanı olmaya hak kazandı. Kaptan, rakibi Kırmızı Takım'ın da kaptanını belirledi. Peki, MasterChef kaptanlığı kim aldı?

MasterChef'te kaptanlık oyunu için yarışmacılardan Adana kebabı yapmaları istendi. İçlerinden en güzel lahmacunu yaparak şeflerden tam puan alan yarışmacı bu haftanın yeni Mavi Takım kaptanı oldu.

MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef kaptanlık oyununda en iyi Adana kebabı yapan 5 kişi seçildi. Nevzat, Emre, Muratcan, Akın ve Semih kebabı başarılı bir şekilde yaptılar. Aralarından en iyisi Mavi Takım kaptanı olamaya hak kazandı.

MASTERCHEF MAVİ TAKIM KAPTANI KİM OLDU?

MasterChef'te en iyi kebabı yapan isim Akın oldu ve Mavi Takım kaptanı olarak seçildi. Akın şeflerden tam puan alarak bu haftanın Mavi Takım kaptanı oldu ve dokunulmazlığı aldı.

MASTERCHEF KIRMIZI TAKIM KAPTANI KİM OLDU?

Mavi Takım kaptanı olmayı başaran Akın, Kırmızı Takım kaptanı olarak Zübeyde'yi seçti.