Reyting listeleri sonu oldu! Yalancı ve Ada Masalı'nın ardından bir dizi daha final yapıyor

Dizi Haberleri Elbet Bir Gün
Reyting listeleri sonu oldu! Yalancı ve Ada Masalı'nın ardından bir dizi daha final yapıyor

Başrollerinde Şebnem Bozoklu, Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk yer aldığı Fox TV dizisi Elbet Bir Gün 6. bölümüyle ekranlara veda ediyor. İşte detaylar...

Yalancı ve Ada Masalı’nın ardından ekranda yaprak dökümü sürüyor. Bir dizi daha final yapıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Most Yapım’ın FOX için çektiği “Elbet Bir Gün” dizisi final yapan projeler arasına katılıyor.

Her hafta Pazar akşamları Fox TV'de seyirci karşısına çıkan  Elbet Bire Gün dizisinin 6. bölümüyle ekran macerası sona erecek.

Reyting listeleri sonu oldu! Yalancı ve Ada Masalı'nın ardından bir dizi daha final yapıyor - Resim : 1

Elbet Bir Gün 12 Aralık akşamı 6. (final) bölümüyle ekranlarda olacak.

ELBET BİR GÜN DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Kapadokya’nın bir kasabasında, metruk bir gecekondunun bodrumunda aynı aileye ait beş ceset bulunur. Bundan on beş yıl önce öldürülen ailenin geride kalan iki ferdi Feride (Sinem Ünsal) ve Nesime (Şebnem Bozoklu) ise kayıptırlar. Gazeteci Murat Güven’in (Kenan Acar) olayı “Kayıp Hayatlar” adlı programında ele almasıyla, Nesime’nin eski kocası zalim Cemil Bey (Ömer Genç) on beş yıldan bu yana kayıp olan kız kardeşlerin peşine düşer.

Feride, yeni bir kimlikle kendisine yeni bir hayat kurmuş ve çok güzel bir evlilik yapmıştır. Büyük bir aşkla bağlı olduğu kocası Mehmet’in (Burak Yamantürk) de geçmişinden gelen sırları vardır. Nesime ise kardeşinin tersine hayalini kurduğu yaşantıya hiçbir zaman erişememiştir.

Hayatta kalmak ve sevdiklerini korumak için, gerçek kimliklerinin ortaya çıkmasını engellemeye çalışan iki kadının hayatları program yayınından sonra geri dönülmez bir biçimde alt üst olur.

Kaynak: Diğer

dizi dizi haberleri Fox Fox TV magazin magazin haberleri