Yolun sonu göründü! Show TV'nin iddialı dizisi ekranlara veda ediyor

Yalancı Dizi Haberleri
Yolun sonu göründü! Show TV'nin iddialı dizisi ekranlara veda ediyor

Show TV’nin Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş, Şahin Irmak gibi ünlü oyuncuları buluşturan dizisi Yalancı'dan hayranlarını üzecek haber geldi. 

Süreç Film’in uyarlama dizisi başta cuma akşamları seyirciyle buluşmuş, ardından da Aziz dizisi başlayınca yayın günü değiştirilmiş ve salıya alınmıştı.

Bir öğretmenin başına gelen olayı ispat etmek için verdiği büyük mücadeleyi anlatan dizinin değişen yayın günü de reytinglerde başarı göstermesini sağlayamadı. Yalancı dizisi için yolun sonu göründü. Dizi, yarın yayınlanacak 10. bölümüyle final yapıyor. 

Yalancı dizisi  23 Kasım Salı akşamı 10. bölümüyle (final bölüm) saat 20.00'de Show TV'de!

Yolun sonu göründü! Show TV'nin iddialı dizisi ekranlara veda ediyor - Resim : 1

YALANCI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Öğretmen (Burçin Terzioğlu) ile cerrah Mehmet Emir (Salih Bademci) keyifli görünen bir akşam yemeği yiyorlar. O gece bir şeyler yaşanıyor ama sadece ikisi biliyor neler olduğunu. Her ikisi de sabah farklı bir duyguya ve farklı bir gerçeğe uyanıyor. Tam da o sırada insanın içine bir şüphe düşüyor aslında! Birisi yalan söylüyor ama hangisi? Hangisi suçlu, hangisi masum? Hangisi doğru söylüyor, hangisi yalancı? Adeta bir tenis maçı izler gibi iki taraf arasında gidip gidip geleceğimiz bir hikaye bizi bekliyor. Aynı geceyi iki taraf da farklı şekillerde anlatıyor, farklı şekillerde görüyor. İnandıkları gibi. Yalan hiç bu kadar gerçek görünmemişti. Yalancı… İki Taraf, Tek Doğru!

 

Kaynak: Haber Global TV

Yalancı Yalancı dizisi yalancı dizisi haberleri dizi dizi haberleri