Koronavirüse yakalanan Ramo'nun yıldızı Emre Kınay'dan yeni paylaşım

Ramo
Koronavirüse yakalanan Ramo'nun yıldızı Emre Kınay'dan yeni paylaşım

Geçtiğimiz günlerde ekranların sevilen dizisi Ramo'nun kadrosuna katılan ünlü oyuncu Emre Kınay'dan kötü haber gelmişti. Kınay bir paylaşımla sağlık durumuyla ilgili bilgi vermişti. Emre Kınay yeni bir paylaşım yaparken bu kez müjde verdi.

Cuma günleri Show TV ekranlarına yayınlanan Ramo dizisi kadrosuna katılan ünlü oyuncu Emre Kınay koronavirüse yakalandı. Kınay'ın testi pozitif çıkınca apar topar evde karantinaya alındı. Ünlü oyuncunu vücudundaki ağrılar nedeniyle virüsü ağır geçirdiği belirtildi. Emre Kınay, Ramo dizisinde Hurdacı Şerif rolünü canlandırıyordu.

DİZİ SETLERİNDEN PEŞ PEŞE KÖTÜ HABER

Son zamanlarda hızla yayılan koronavirüs dizi setlerini de vurdu. Yasak Elma, Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi derken şimdi de Ramo dizi setinden kötü haber gelmeye devam etti.

Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Evde karantinada olan oyuncu,  Instagram hesabından yayınladığı videoda, "İyiyim, dayanılmaz beden sancıları, ağrıları çekmedim. Kas ağrısı yaşadım. Sinüzitim var benim, herkesi olduğu yerden vuruyor. Biraz oradan ilk 3 gün zorladı. Yarın karantinada 10. günüm, testi tazeleyeceğiz. Sağlık durum iyi, panik olacak bir şey yok" ifadelerini kullandı. 

Koronavirüse yakalanan Ramo'nun yıldızı Emre Kınay'dan yeni paylaşım - Resim : 2

Birkaç gün sessiz kalan Emre Kınay yeni bir paylaşımda bulundu. Bu kez sağlık durumuyla ilgili bilgi vermeyen Emre Kınay yeni bir tiyatro projesinin müjdesini verdi. İşte Kınay'ın müjde verdiği o paylaşım:

"#yuzlesme oyunumuz ile basliyoruz...

Neden Tiyatro?Peki ; şimdi neden Dijital Tiyatro?

2020 yılı mart ayından bu yana perdemiz kapalı... 17 yıllık geçmişimizde çok dert atlattık ama pandemi kadar hiçbiri bizi zorlamadı...Bu gecen bir yıllık sürede neredeyse başladığımız yere döndük... Ne yapabiliriz diye düşündüğümüzde elimizde çağın gerçeklerini bulduk, dijital dünya... Bütün büyük şirketler evden çalışırken bu dijital dünyayı kullanıyordu... Hepimiz evlerde zorunlu mesailerimizde akşamları dijital platformların bize sunduğu eğlencelikleri takip ettik...

Peki bu dijital dünyada neden “Tiyatro” olmasın?

Hemen çalışmaya başladık. Yani başımızdaki bir çok ülkenin bunu hayata geçirdiğini gördük üstelik aynı isimle; “digital theater” yani Türkçesi;www.dijitaltiyatro.com

Kollarımızı sıvadık...

Yüz yüze geleceğimiz güne kadar, hasretle, bu travmanın daha uzun bir sure devamedeceğini öngörerek dijitaltiyatro.com platformunda da buluşmayı teklif ediyoruz...

Tiyatroyu hayatımızdan çıkartmamak için, yine seyrinize layık oyunlar hazırlayarak, diğer ülkelerdeki gibi profesyonel çekimlerini yaparak, yüz yüze geleceğimiz güne kadar, buluşmalarımızı, dijital tiyatromuza taşımak istedik...

Tiyatro sanatının, ülke geleceğine katkısı olacağına inandığımız için...Siz tiyatro severlerle bağımızı sıcak tutmak istediğimiz için...

Tekrar yüz yüze geleceğimiz güne kadar hepinizi www.dijitaltiyatro.com platformumuza bekliyoruz…

Tiyatro oyunları, konserler ve performanslar, orada, sizi bekliyor...

Bu zor günde yaşayabilmek ve tiyatro geleneğini yaşatabilmek için size ihtiyacımız var...

Siz yoksanız, bir eksiğiz...

Biletler için;www.dijitaltiyatro.com da"

EMRE KINAY KİMDİR?

Emre Kınay, 5 Mart 1970 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Annesi Remziye Kınay ve babası tiyatrocuydu. Besteci Erdem Kınay'ın ağabeyidir. İlk, orta, lise eğitimimi İstanbul Küçükçekmece'de tamamladı. 1990 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü kazandı ve kaydoldu. 1995 yılında konservatuvardan mezun oldu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda başladığı yüksek lisans eğitimimi de tez safhasında durdurmuş bulunmaktadır.

Kınay, 1992 yılında Konservatuvarda öğrenci iken hocası Zeliha Berksoy'un davetiyle Bakırköy Belediye Tiyatroları'nda oyunculuk hayatına başladı. Tiyatro'nun yanında 1997 yılından beri televizyon ve sinema filmlerinde oyunculuk yapmaktadır.

8 Mart 2005 tarihinde "Duru Tiyatro"yu kurdu.

TRT'de "Yol Geçen Hanı" ve Kanal D'de "Sen Gidince" adlı bir yarışma programında sunuculuk yaptı.

2006 yılından 2008 yılına 3 sene süren "İki Aile" dizisinde başrolünü İclal Aydın ile paylaştı.

2004 yılında oyuncu Emine Ün ile evlendi. Duru (d.2005) adında kızı var. 30 Mart 2009 tarihinde boşandılar.

Emre Kınay 20 Eylül 2014 tarihinde başlayan, yapımcılığını Tükenmezkalem Film'in üstlendiği, senaryosu Gani Müjde'ye ait ve yönetmenliğini Murat Düzgünoğlu'nun yaptığı "Sil Baştan" adlı dizide, Sergen Yalçın, Murat Dalkılıç, Dilara Gönder, Esra Dermancıoğlu, Belma Canciğer, Cenk Ertan,Önder Açıkbaş, Tuna Orhan ve Çiçek Dilligil ile birlikte oynadı.

Kanal D ekranlarında 18 Haziran 2015 tarihinde Sadullah Çelen yönetmenliğinde başlayan "Güneşin Kızları" adlı dizinin oyuncu kadrosunda Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda, Meltem Gülenç, Teoman Kumbaracıbaşı, Funda İlhan gibi isimler yer almaktadır.

Emre Kınay, 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde İyi Parti İstanbul Kadıköy Belediye Başkan Adayı oldu.

RAMO DİZİSİ OYUNCULARI

BKM'nin yapımcılığını üstlendiği Ramo dizisinde ana karakteri Murat Yıldırım canlandırıyor. Diğer oyuncular ise şöyle: Esra Bilgiç, Olgun Şimşek, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Pelin Körmükçü, Efsane Odağ, Sacide Taşener

Kaynak: Haber Global TV

Ramo dizisi Ramo Emre Kınay emre kınay kimdir Emre Kınay koronavirüs