Koronavirüse yakalanan Ramo'nun yıldızından haber var!

koronavirüs Ramo

Kısa bir süre önce Ramo dizisine Hurdacı Şerif karakteriyle katılan Emre Kınay koronavirüse yakalandı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Show TV'nin sevilen dizisi Ramo'ya katılan oyuncu Emre Kınay'dan kötü haber geldi. Dizide Hurdacı Şerif karakterini canlandıran Emre Kınay'ın koronavirüs testi pozitif çıktı. Kınay'ın vücudundaki ağrılar nedeniyle zor günler geçirdiği öne sürüldü. 

Ünlü oyuncu basına yansıyan haberlerden sonra sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. 

Koronavirüse yakalanan Ramo'nun yıldızından haber var! - Resim : 1

"DAYANILMAZ AĞRILAR ÇEKMEDİM"

Evde karantinada olan oyuncu,  Instagram hesabından yayınladığı videoda, "İyiyim, dayanılmaz beden sancıları, ağrıları çekmedim. Kas ağrısı yaşadım. Sinüzitim var benim, herkesi olduğu yerden vuruyor. Biraz oradan ilk 3 gün zorladı. Yarın karantinada 10. günüm, testi tazeleyeceğiz. Sağlık durum iyi, panik olacak bir şey yok" ifadelerini kullandı. 

EMRE KINAY KİMDİR?

Emre Kınay, 5 Mart 1970 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Annesi Remziye Kınay ve babası tiyatrocuydu. Besteci Erdem Kınay’ın ağabeyidir. İlk, orta, lise eğitimimi İstanbul Küçükçekmece’de tamamladı.

1990 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü kazandı ve kaydoldu. 1995 yılında konservatuvardan mezun oldu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda başladığı yüksek lisans eğitimimi de tez safhasında durdurmuş bulunmaktadır.

Kaynak: Haber Global TV

koronavirüs Emre Kınay koronavirüs Ramo dizisi haberleri Ramo dizisi emre kınay kimdir