Özlem Yıldız EYT'den emekli oldu... Aldığı maaşı açıkladı

Magazin Haberleri EYT
Özlem Yıldız EYT'den emekli oldu... Aldığı maaşı açıkladı

Ünlü sunucu Özlem Yıldız EYT'den emekli olduğunu açıkladı. Emekli maaşını açıklayan Özlem Yıldız, biriktirip harcamadığını belirtti.

Geçtiğimiz günlerde bir mağazada dolaşırken görüntülenen Özlem Yıldız, bu konu hakkında konuştu. Snob Magazin'de yer alan habere göre; Yıldız, "İndirimleri takip ediyor musunuz?" sorusuna, "Takip ediyorum. Para kazanan insanlar indirimi takip eder. Parayı daha çok makyaj ve temizlik ürünlerine, yani bakım kremlerine harcıyorum" dedi.

Ünlü sunucu, "Siz yıllardır sektördesiniz, lüks yaşantınızı görmedik" sözlerine, "Ben EYT'li olduğum için şanslıyım. 12 bin TL emekli maaşı alıyorum. Hiç harcamıyorum, biriktiriyorum. 25 yıllık emeğimin karşılığı... Sadece ilk maaşımla sevdiklerime hediye aldım. Aslında matematik çok belli... Paranın nasıl kazanıldığını, oğluma da anlatıyorum. Doğal olarak para harcarken ellerimiz titriyor" ifadelerini kullandı.

Özlem Yıldız EYT'den emekli oldu... Aldığı maaşı açıkladı - Resim : 1

ÇARKIFELEK EKRANLARA DÖNÜYOR

Unutulmaz yapımlar arasında yer alan Çarkıfelek yarışması bir süredir ekranlara gelmiyor.
İlk olarak 6 Ocak 1975 tarihinde yayınlanmaya başlayan ve ilk sunucusu Güner Ümit olan, daha sonra Mehmet Ali Erbil ile özdeşleşen programın yeniden yayınlanmaya başlanacağı ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Çarkıfelek yarışması yeni sunucusu ve yeni kanalında izleyici karşısına çıkacak.

Tarık Tarcan, Halit Kıvanç, Mehmet Ali Erbil, İlker Ayrık ve Emre Karayel gibi ünlü isimlerin sunduğu programın yeni sunucusu Cem Davran olacak.

Özlem Yıldız EYT'den emekli oldu... Aldığı maaşı açıkladı - Resim : 2

Davran’ın sunacağı yarışma TV 8 ekranlarında yayınlanacak.

Kaynak: Haber Global TV