Mehmet Ali Erbil: TikTok'tan Dilan Polat kadar kazanıyorum

Magazin Haberleri TikTok
Mehmet Ali Erbil: TikTok'tan Dilan Polat kadar kazanıyorum

Şovmen Mehmet Ali Erbil, Tiktok kazancıyla gündeme geldi. Erbil bugün katıldığı bir canlı yayında "Tiktok'tan Dilan Polat kadar kazanıyorum" dedi.

Son dönemde özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, kısa süre önce gönlünü kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan'a kaptırmıştı.

Mehmet Ali Erbil: TikTok'tan Dilan Polat kadar kazanıyorum - Resim : 1

66 yaşındaki şovmen, geçen haftalarda kendisinden 40 yaş küçük genç sevgilisi Gülseren Ceylan'a doğum gününde evlilik teklif etmişti.

Mehmet Ali Erbil: TikTok'tan Dilan Polat kadar kazanıyorum - Resim : 2

GENÇ SEVGİLİSİYLE YOLLARINI AYIRDI

Ancak kasım ayında Amerika'da sade bir nikahla evlenmeyi planladıkları konuşulan çiftin bu birlikteliği uzun sürmedi. Gülseren Ceylan, sosyal medya hesabından Mehmet Ali Erbil ile ayrıldıklarını açıklamıştı.

Mehmet Ali Erbil: TikTok'tan Dilan Polat kadar kazanıyorum - Resim : 3

TİKTOK KAZANCI DUDAK UÇUKLATTI

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına daha önce katılan Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil'in günlük TikTok kazancının 70 ile 100 bin TL olduğunu söylemişti.

Bu konu aynı programda yeniden gündeme geldi. İddialara göre, günlük TikTok kazancıyla adeta dudak uçuklatan Mehmet Ali Erbil "Dilan Polat kadar kazanıyorum" yanıtıyla yine adından söz ettirdi.

SERDAR ORTAÇ TİKTOK KAZANCINI NE YAPIYOR?

Son dönemde TikTok kazancıyla gündeme gelen Serdar Ortaç da geçtiğimiz gün TikTok’ta kendisine gönderilen hediyeleri dağıttığını dile getirdi ve gönderilen paraları ne yaptığını açıkladı. "Gönderilen hediyeleri de ben ihtiyacı olanlara atıyorum" diyen Ortaç, "Hediye bana lazım değil ki. Dünya paralar gönderiliyor yani. Ben de başkalarına veriyorum" dedi.

Mehmet Ali Erbil: TikTok'tan Dilan Polat kadar kazanıyorum - Resim : 4

ÜNLÜ İSİMLER, KOLPAÇİNO 4 FİLMİNDE BİR ARAYA GELDİ

Türk sinemasının sevilen komedi serisi Kolpaçino'nun 4. filminin kadrosunda İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Cengiz Kurtoğlu ve Serdar Ortaç da yer aldı. Filmin 2023 yılında vizyona girmesi bekleniyor.

 

Kaynak: Haber Global TV