Öykü Karayel'den eşi Can Bonomo'ya ilginç kutlama: Bu durum ürememize sebep oldu!

Öykü Karayel'den eşi Can Bonomo'ya ilginç kutlama: Bu durum ürememize sebep oldu!

Ünlü oyuncu Öykü Karayel, eşi Can Bonomo'nun doğum gününü Instagram'dan paylaştığı siyah-beyaz kareyle kutladı. Karayel beğeni toplayan fotoğrafta, "Ne çok gülmüştük saçlarıma o gün... Seni o kadar çok seviyorum ki bu durum ürememize sebep oldu işte... " ifadelerini kullandı.

Yaklaşık iki ay önce 'Roman' adını verdikleri oğullarını kucaklarına alan Öykü Karayel-Can Bonom çifti, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Pandemi sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Karayel, 30 yaşına basan eşinin doğum gününü Instagram'dan kutladı.

Öykü Karayel'den eşi Can Bonomo'ya ilginç kutlama: Bu durum ürememize sebep oldu! - Resim : 1

Birlikte çekilen siyah-beyaz fotoğraflarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen ünlü oyuncu, gönderisine, "Ne çok gülmüştük saçlarıma o gün... Seni o kadar çok seviyorum ki bu durum ürememize sebep oldu işte... İyi ki doğdun..." notunu düştü.

Öykü Karayel'den eşi Can Bonomo'ya ilginç kutlama: Bu durum ürememize sebep oldu! - Resim : 2

Bonomo, eşinin paylaşımına gülerek yanıt verirken, çiftin yakın arkadaşı Demet Evgar ise, "İyi ki ürediniz" şeklinde esprili bir yorumda bulundu. Öykü Karayel, 2018 yılında nikah masasına oturduğu Bonomo ile ilişkisini, "Hem çok aynıyız hem de çok farklıyız. Aynı olduğumuz taraflarımız bana güven duygusu veriyor. Farklı olduğumuz taraflarımızsa beni çok heyecanlandırıyor. Sanki hiç sıkılmayacağım bir yolculuğa çıkmışım gibi..." sözleriyle anlatmıştı.

Öykü Karayel'den eşi Can Bonomo'ya ilginç kutlama: Bu durum ürememize sebep oldu! - Resim : 3

"BİRİCİK OYUN ARKADAŞIM"

Geçtiğimiz haftalarda oğlu Roman'ı dünyaya getirmesiyle ilk kez anne olmanın sevincini yaşayan Karayel'e ilk anneler gününde eşi Bonomo'dan duygusal mesaj gelmişti.

Bonomo eşiyle birlikte çekindikleri fotoğraf karesini paylaşarak, "Benim canım sevgilim, biricik oyun arkadaşım; seni çok seviyorum... Anneler günün kutlu olsun! Bir canlıyı gözü gibi sakınıp esirgeyen, yetiştirip büyüten herkesin Anneler Günü kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Öykü Karayel Can Bonomo doğum günü sosyal medya