Demet Akalın'dan aşı tepkisi: Şırıngada bir damla kaldıysa…

koronavirüs
Demet Akalın'dan aşı tepkisi: Şırıngada bir damla kaldıysa…

Pandemi dönemine dair yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen şarkıcı Demet Akalın'ın aşı süreciyle ilgili sözleri de dikkat çekti.

Son günlerde gündeme dair yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan ünlü şarkıcı Demet Akalın, aşılanmanın gerisinde kalmamız ve ülkeye gelen yabancı turistlerden aşı zorunluluğu beklenmesi yönünde yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor.

Demet Akalın'dan aşı tepkisi: Şırıngada bir damla kaldıysa… - Resim : 1

“ARTIK AŞILANSAK MI?”

Şarkıcının son olarak bugün yaptığı paylaşımda "Mayıs'a kadar ülkenin %60'ı aşılanacak derken, bu oran %13'te kalmış. Sınır dışı tüm Müslüman kardeşlerinizi aşıladıysak, artık bizi bir bir aşılasak mı? Kaldıysa şırıngada bir damla falan rica etsek." 

Akalın’ın gönderisi, kısa sürede gündem oldu. 

Demet Akalın'dan aşı tepkisi: Şırıngada bir damla kaldıysa… - Resim : 2

“TURİSTLERE TESTİ MECBURİ KILIN”

17 günlük kapanma sürecinin öncesinde binlerce vatandaşın tatil bölgelerine gitmesine tepki gösteren Akalın, ''Kimse param yok demesin valla, herkesin evi var Bodrum'da" deyince tepki çekmiş, ardından geri adım atarak özür dilemişti. 

Akalın, şunları yazmıştı:

"Hepimiz gibi ben de o kalabalık Bodrum trafiğine sinirlenip söyledim lafı. Evde oturanları asla kastetmedim ama kuliste konuşur gibi konuşmuşum, özür dilerim." 

Akalın son olarak turistlerle ilgili bir talepte bulundu. Devlet büyüklerine seslenen Akalın paylaşımında şunları söyledi:

"Dubai'de sadece üç gün kalmak için 3 kere test istiyorlar. Sayın devlet büyüklerimizden rica ediyoruz turistlere testi mecburi kılın. Bir yaz bir kış daha intihar haberleri duymak istemiyoruz." 

Kaynak: Haber Global TV

Demet Akalın koronavirüs aşısı covid-19 aşısı sosyal medya instagram koronavirüs