Osman Sonant'ın yeni dizisi belli oldu

Uyanış Büyük Selçuklu
Osman Sonant'ın yeni dizisi belli oldu

Ekranların sevilen oyuncularından Osman Sonant'ın yeni dijital dizi projesi belli oldu. Son olarak "Uyanış: Büyük Selçuklu"da rol alan usta oyuncu, Sıcak Kafa dizisiyle hayranlarının karşısına çıkacak.

TRT 1'in ilgiyle izlenen dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu'da Bizans Komutanı Andreas'a hayat veren usta oyuncu Osman Sonant yepyeni bir diziyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Osman Sonant'ın yeni dizisi belli oldu - Resim : 1

41 yaşındaki oyuncu, Tims&B'nin Netflix için çekeceği Sıcak Kafa dizisinde başrol oynayacak. Mert Baykal'ın yöneteceği bir kitap uyarlaması olan dizide Gonca Vuslateri Hazal Subaşı, Erdem Akakçe, Feriha Eyüboğlu, Tilbe Saran ve Haluk Bilginer de rol alacak.

SICAK KAFA DİZİSİNİN KONUSU NE? 

Birçok ünlü ismi kadrosunda barındıran Sıcak Kafa dizisine dair detaylar henüz netleşmedi. Dizinin konusu ve ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. 

Osman Sonant'ın yeni dizisi belli oldu - Resim : 2

OSMAN SONANT KİMDİR?

Televizyon, sinema ve tiyatro oyuncusu Osman Sonant 1979 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları bölümünde lisans eğitimi aldı.

997 yılında Bahçelievler Belediye Tiyatrosu'nda Yılmaz Gruda'dan aldığı oyunculuk eğitimi ile oyunculuğa ilk adımını atmıştır. 1998 yılında Ferhan Şensoy'un yönetimindeki Ortaoyuncular Nöbetçi Tiyatro'da çalışmalarını devam ettirmiş ve 1999 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları bölümünde oyunculuk lisans eğitimini tamamlamıştır. Çeşitli tiyatro oyunlarında, televizyon dizilerinde ve sinema filmlerinde yer alan oyuncu, 2009 yılında, Yeşim Ustaoğlu'nun Altın İstiridye ödüllü Pandora'nın kutusu adlı filmindeki Mehmet rolü ile 16. Altın Koza Film Festivali En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülünü kazanmıştır. Leyla ile Mecnun dizisinde Yavuz karakterini canlandırmıştır. 2015 yılının Şubat ayında başlayan ve Onur Ünlü'nün yönetmenliğini yaptığı Beş Kardeş dizisindeki kardeşlerden dördüncüsü olan Orhan rolünü canlandırmıştır.

2017 yılında, yazar Azra Kohen'in “Fi Çi Pi” adlı roman serisinden televizyon dizisine uyarlanan ve Puhu TV üzerinden yayınlanan “Fİ” dizinde Sadık rolünü canlandıranOsman Sonant şimdilerde Star TV’de ikinci sezonu yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler adlı dizide Kerim Adil karakterine hayat vermektedir. Osman Sonant 1.78 metre boyunda 82 kilo ve Balık burcudur.

Kaynak: Haber Global TV

Sıcak Kafa dizisinin konusu nedir Sıcak Kafa dizisinin oyuncuları kimler Sıcak Kafa dizisi ne zaman ve nerede yayınlanacak Osman Sonant Haluk Bilginer Gonca Vuslateri