Sosyal medyadan aşkını haykırdı! "Seni anlatmaya kelimeler yetmez"

Sosyal medyadan aşkını haykırdı! "Seni anlatmaya kelimeler yetmez"

Dünyaca ünlü basketbolcu Cedi Osman, geçtiğimiz yaz aylarından beri aşk yaşadığı oyuncu Ebru Şahin'in doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı.

Yaklaşık bir yıldır birlikte olan NBA'de forma giyen basketbolcu Cedi Osman ile oyuncu Ebru Şahin'in aşkı dolu dizgin devam ediyor.

Sevgilisine her fırsatta romantik sürprizler yapmayı ihmal etmeyen Cedi Osman, Şahin'in 27. yaşını sosyal medyadan kutladı.

Sosyal medyadan aşkını haykırdı! "Seni anlatmaya kelimeler yetmez" - Resim : 1

Sevgilisi Ebru Şahin ile çekilmiş fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşan Cedi, romantik ifadeler kullandı.

Cedi Osman paylaşımına "Ben şu anda ne yazarsam yazayım yetmeyecek. Çünkü seni anlatamam kelimeler yetmez. Ama şunu söyleyebilirim sen hep gül olur mu? İyi ki doğdun güzel suratlım. Seni Seviyorum" notunu düştü.

Sosyal medyadan aşkını haykırdı! "Seni anlatmaya kelimeler yetmez" - Resim : 2

TATİL JESTİ GÜNDEM OLDUCedi Osman geçtiğimiz haftalarda da sevgilisine yaptığı tatil jestiyle gündeme gelmişti. Ünlü basketbolcunun Çeşme'de havuzlu ve 4 odalı bir villayı sezonluk tuttuğu ve 350 bin TL ödediği iddia edilmişti.

"İYİ Kİ DOĞDUN GÜNEŞ IŞIĞIM"

Öte yandan Şahin, nisan ayında 26 yaşına basan sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabı üzerinden kutlamış ve yayınladığı kareye "Sen yanımdayken her şey kolay. İyi ki doğdun güneş ışığım" notunu düşmüştü.

Sosyal medyadan aşkını haykırdı! "Seni anlatmaya kelimeler yetmez" - Resim : 3

“MUTLULUK SEBEBİMSİN”

Cedi Osman da Ebru Şahin'in jestine kayıtsız kalmadı. Ünlü basketbolcu, sevgilisine 'Sen benim başıma gelen en güzel şeysin! Mutluluk sebebimsin. Seni çok seviyorum' diye yanıt vermişti.

Kaynak: Haber Global TV

Ebru Şahin Hercai dizisi Cedi Osman Ebru Şahin kimdir sosyal medya