Yoğun bakımdan çıkan Burak Sergen'den 37 gün sonra ilk fotoğraf geldi! İşte son hali

koronavirüs Sadakatsiz
Yoğun bakımdan çıkan Burak Sergen'den 37 gün sonra ilk fotoğraf geldi! İşte son hali

Koronavirüs teşhisi konulduktan sonra hastaneye kaldırılan ve solunum güçlüğü yaşayınca entübe edilen oyuncu Burak Sergen'in 37 gün sonra hastane odasında çekilen bir fotoğrafı ortaya çıktı.

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz'de Haluk karakterini canlandıran Burak Sergen, 11 Nisan’da evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı.

Koronavirüse yakalandığı tespit edilen ve yoğun bakıma alınan oyuncu, solunum güçlüğü yaşayınca 22 Nisan’da entübe edilmişti.

60 yaşındaki oyuncu, 1 aylık tedavinin ardından geçtiğimiz günlerde normal odaya alındı. 

Yoğun bakımdan çıkan Burak Sergen'den 37 gün sonra ilk fotoğraf geldi! İşte son hali - Resim : 1

"HAYATA TUTUNMAK GÜZEL"

Sergen, nişanlısı Nihan Ünsal ile 37 gün sonra hastane odasında çektirdiği ilk fotoğrafını Hürriyet’le paylaştı.

Sağlık durumu hakkında da konuşan Sergen, “Tekrar hayatın bir yerinden tutunmak çok güzel bir şey” dedi. Oyuncu, nişanlısı Nihan Ünsal’ın kendisini bir an olsun yalnız bırakmadığını da sözlerine ekledi: “Nihan’ı hep hissettim. Çünkü hep yanımda olduğunu biliyordum.”

Nihan Ünsal ise “Durumu iyi ama COVID’in bıraktığı vücuttaki belli sıkıntılar var. Ara sıra solunum sıkıntısı çekiyor” dedi.

Yoğun bakımdan çıkan Burak Sergen'den 37 gün sonra ilk fotoğraf geldi! İşte son hali - Resim : 2

SADAKATSİZ'E VİDEO YÖNTEMİYLE KATILACAK

Sağlığı günden güne iyiye giden Burak Sergen’in rol aldığı “Sadakatsiz” dizisinin 19 Mayıs akşamı yayınlanacak 30. bölümüne videoyla katılacağı, ailesiyle rol gereği görüntülü sohbet edeceği öğrenildi.

Yoğun bakımdan çıkan Burak Sergen'den 37 gün sonra ilk fotoğraf geldi! İşte son hali - Resim : 3

SADAKATSİZ OYUNCULARINDAN VEFA ÖRNEĞİ 

Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un başrollerde yer aldığı Sadakatsiz dizisi 5 Mayıs akşamı 28. Bölümünde Burak Sergen’i unutmadı.

Sevilen dizinin son bölümünde, Burak Sergen’in canlandırdığı Haluk karakteri kalp krizi geçirerek yoğun bakıma alındı. 

Dizideki tüm karakterlerin Haluk Bey'e geçmiş olsun dilekleri ilettiği sahneler izleyiciler tarafından vefa örneği olarak gösterildi. 

Burak Sergen Burak Sergen sağlık durumu burak sergen'in sağlık durumu nasıl burak sergen son durumu koronavirüs Sadakatsiz dizisi Sadakatsiz